Átadták a Critics Choice Real TV díjakat

Világ

Hiánypótló díjátadó show-val ünnepelte a neves Critics Choice Association a televíziós szórakoztatóműsorok, a reality tévék világszerte ismert sztárjait a hétvégén Los Angelesben. A REAL TV Awards-ra negyedik alkalommal került sor az elegáns Fairmont Century Plázában, Los Angelesben. Ott jártunk a helyszínen.

A világszerte milliók által követett, népszerű televíziós műsorok sztárjainak nagy estéjét tartotta meg a Critics Choice Association június 12-én Los Angelesben. Az eseményen többek közt olyan Magyarországon is ismert sorozatok, mint a Beverly Hills-i feleségek, a Hollywood-i ingatlanosok, a Séfek séfje, a  Dancing with The Stars vagy a Bling Empire sztárjai is megjelentek. A látványos díjátadó show-t az Amerikában közkedvelt humorista ikerpár, a Sklar Brothers vezette.

The Sklar Brothers

A díjeső ezúttal két sorozatra hullt, a RuPauls Drag Race-re és a Magyarországon Séfek séfjeként futó, átvett Top Chef-re. A rajongók által megszavazott legjobb női és legjobb férfi reality szereplők díját is kiosztották. Az év férfi reality sztárja idén Robert Irvine (Restaurant: Impossible / Food Network) és  női díjazott Selena Gomez a Selena + Chef-el (HBO Max) lett.

Amerika kedvelt humoristájának, a januárban elhunyt Bob Saget munkásságát postomus díjjal ismerte el a Hollywood-i Kritikusok Szervezete. A díjat a felesége, Kelly Rizzo vette át, aki a beszédében felelevenítette a férje legemlékezetesebb pillanatait és férje váratlan, korai halálával kapcsolatban csak annyit mondott: “Annyira szürreális az egész, itt vagyunk ezen a díjátadón és nem nekem, hanem Bob-nak kellene itt lenni ezen a színpadon és átvenni a egy díjat.”

A díjazottak közt volt még többek közt a Netflix Love is Blind párkereső showja, a Million Dollar Listing (Bravo TV) a Secret of Plaboy (A&E) és a National Geographic Critter Fixers: Country Vets sorozata.

A streaming platform legkiemelkedőbb résztvevőjét is díjazták. Ez az elismerés ezúttal az HBO MAX-nak jutott.

A díjazottak mellett a díjakat átadó sztárok között is találkozhattunk világhírű színészekkel és reality sztárokkal, úgy mint John Samos, Kathy Griffin, Garcelle Beauvais (Beverly Hills-i feleségek), Tracy Tutor (Hollywood-i ingatlanosok) vagy Christine Chiu és Kevin Kreider a Bling Empire-ből.

Christine Chiu – Bling Empire

– Vida Virág –