Az apa mellkason szúrt egy embert, míg a fiú viperával ütötte a sértett segítségére siető szomszédot

Rendőrség

Az apa fiával azért érkezett a dunavarsányi ingatlanhoz, mert a válófélben lévő felesége oda költözött egy másik férfihez.

A megalapozott gyanú szerint miután az ingatlan elé értek kihívták a férfit a házból, majd a fiú egy teleszkópos viperával próbálta a kerítésen keresztül megütni a sértettet. Mivel nem sikerült elérnie, ezért benyomta a kaput, rárontott és már az udvarban többször fejbe vágta az eszközzel.

Ekkor érkezett a sértett segítségére az egyik szomszédja és a fiú vele kezdett dulakodni, megütve őt is a viperával. Az apa pedig elővett egy körülbelül tizenöt centiméter pengehosszúságú vadászkést és azzal hason illetve mellkason szúrta a sértettet összesen hét ízben.

Ezt követően az apa és a fia elmenekült a helyszínről.

A megszúrt sértett a helyszínen életét vesztette, míg a segítségére siető szomszéd zúzott sérüléseket szenvedett.

Az elkövetőket sikerült rövid időn belül elfogniuk a Pest megyei rendőröknek.

Az apát emberölés bűntette, míg a fiát súlyos testi sértés bűntettének kísérlete illetve mindkettejüket felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntette miatt számoltatták el gyanúsítottként.

A Pest Megyei Főügyészség indítványozta az elkövetők letartóztatásának elrendelését a bizonyítás megnehezítésének veszélye illetve az apa vonatkozásában eljárási jelenlétének biztosítása céljából is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük