A Hollywood-i Aspiring Magazine hírességekkel ünnepelte az őszi szám megjelenését

Világ

A Los Angeles-i Aspiring Magazine őszi számának megjelenése alkalmából tartott parti több tucat amerikai hírességet vonzott a The Godfrey Hotel impozáns, Hollywood-i tetőteraszára október 4-én.  A szervezők  a lélegzetelállító panoráma és medence nyújtotta látvány mellett exkluzív divatshow-val is igyekeztek elkápráztatni vendégeiket. Ott jártunk a helyszínen.

Az est háziasszonya Cynthia Hudson, az Aspiring Magazine felelős kiadója és főszerkesztője fogadta a meghívott sztárokat, akik szép számmal érkeztek a lenyűgöző helyszínre.  Kiemelt vendégként az újság mostani címlapsztárja Eugenia Kuzmina, színésznő, modell és humorista is megjelent az esten.

Eugenia Kuzminával lapunk nemrég készített exkluzív interjút, mely itt olvasható:

Egy világhírű topmodell igaz történetete – Exkluzív interjú Eugenia Kuzmina amerikai modell- színésznővel

Az ismert tervező, Will Franco volt felelős Kuzmina megjelenésért a malibu-i címlapfotózáson.

A Magyarországon is népszerű, Feleségek luxuskivitelben sorozat írónője, Taylor Armstrong feltűnő vörös színben tette tiszteletét a vörösszőnyegen. Őt a Hollywood-i körökben jól ismert tervező, Kiki Wang öltöztette. Wang, azzal szerzett magának babérokat a divatvilágban, hogy uralkodókat és világhírű hírességeket öltöztet. A The Godfrey Hotel tetőteraszára most a legújabb, a Barbie-rózsaszín és klasszikus fekete-fehér kollekcióit hozta el egy exluzív divatbemutató keretében.

Sok más híresség és közéleti személyiség is megjelent a partin, köztük a Grammy-díjas Paulina Aguirre, Sandra Santiago és Andrea Davis színésznők, Bayou Bennett és Daniel Lir. De nem maradtak otthon Dee Dee Sorvino és John Schneider  a ”The Mourning Show” műsorvezetői, Alice Amter színésznő az Agymenők sztárja, az E! Magazin alapítója, Larry Namer és a híres amerikai sorozatsztár, Carolyn Hennesy sem.

A legendás testépítő, Tony Pearson külön színfoltot jelentett a Hollywood-i elit partiján, akit nem más, mint maga Arnold Schwarzenegger fedezett fel. Az élettörténetét nemrég dokumentumfilmben örökítették meg, a “Driven: The Tony Pearson Story” címmel, amely október 6-án debütált az Apple TV-n, az Amazonon és más platformokon.

Az est hangulatát fokozta, hogy az eseményt a French Riviera Film Festival és a  Croatian Premium Wines szponzorálta, így a minőségi vörös, fehér és rozé borokból sem volt hiány a rendezvényen, amelyet az eseményszervező, Nicole Muj a helyszínen koordinált.

– Vida Virág –