Milken Institute 2023 Global Conference

A világ egyik legjelentősebb konferenciája kezdődött meg tegnap Los Angelesben

Világ

A Milken Institute a világ egyik leggazdagabb embere – Michael Milken szervezete – idén április 30.  és május 3. között rendezi meg a 2023 Global Conference elnevezésű, nagyszabású gazdasági, tudományos és kulturális konferenciáját Los Angelesben, a The Beverly Hilton-ban. 

A Milken Institute Globális Konferenciája a világ legkitűnőbb elméit, vezető kutatókat, gazdasági és technológiai szakembereket, politikusokat, az üzleti élet szereplőit és az üzleti vagy gazdasági életben is részt vevő vagy társadalmi szerepvállalásukról ismert amerikai hírességeket – világhírű színészeket és zenészeket – hívja össze, hogy megbirkózzanak korunk legsürgetőbb kihívásaival és megvalósítsák a legizgalmasabb és legmerészebb lehetőségeket. 

A konferencia lehetőséget teremt arra, hogy a világ megváltoztatásához tőkével és befolyással bíró emberek kapcsolatba lépjenek azokkal, akiknek szakértelme és kreativitása újragondolja az egészségügyet, a pénzügyeket, az üzletet, a technológiát, a jótékonysági projekteket, az ipart és a társadalmat. A jövő alakításáról szóló beszélgetéshez a Milken Institute 26. globális konferenciáján több, mint 900 felszólaló gondolata hangzik el a 284, moderált panel-beszélgetésen.   

Milken Institute 2023 Global Conference

A legkülönbözőbb területekről, a legégetőbb kihívásokkal igyekeznek megbirkózni a beszélgetések résztvevői, és kihasználni korunk legizgalmasabb lehetőségeit. A génterápiáktól a megújuló energiáig, a mesterséges intelligenciától az infrastruktúráig, a DEI-től a FinTech-ig a résztvevők értékes betekintést nyerhetnek, és létfontosságú kapcsolatokat alakíthatnak ki a haladás és a jólét előmozdítása érdekében.

Néhány név a beszélgetésben részt vevő meghívottak közül: Jane Fraser (a Citigroup igazgatója), Elad Gil (a Twitter volt Vice President-je), Dr. Arati Prabakhar (Joe Biden amerikai elnök technológiai biztonságért felelős személyes tanácsadója), John Legend (énekes), Karen Bass (Los Angeles polgármestere) Peng Zhao (üzletember), Ashton Kutcher (Színész), Demi Lovato (amerikai énekes, dalszerző, színész), Gavin Newsom (Kalifornia kormányzója).

– Vida Virág –