Teljes a Szigeten Ticketswap Party Aréna programja

Party Zone

Újabb előadók nevei kerültek napvilágra a Sziget idei felhozatalából, ezúttal a Ticketswap Party Aréna fellépőiből válogatva. Azt már korábbról tudjuk, hogy fellép Alan Walker, Steve Aoki, Apashe vagy NGHTMRE és arról is volt szó, hogy lesz egy dedikált napja az elrow-nak és a Q-Dance-nek is.

Augusztus 10-én lesz az Aréna Q-Dance napja. A nagy népszerűségnek örvendő holland társaság a rendezvényeiken a tánczene keményebb stílusaira, főleg a Hardstyle-ra, a Hardcore-ra és a Hard Trance-re összpontosítanak. Az Arénában ezen a napon fellép majd a Frequencerz, Ran-D, Rebelion, Sefa, Sound Rush, Sub Zero Projec, Zatox.

Másnap a DJ pultban ott lesz: Alison Wonderland, Apashe, B’Andre & Nosphere, Dirtyphonics, Dublic, NGHTMRE, Skrude & Myamo. Augusztus 12-diki felhozatalban szerepel Mateo and Spirit, Mathame, Metha, Mind Against. 13-án jön Alan Walker, Andro x Lotfi Begi, JumoDaddy, Ofenbach, Roberto Rios és a Tits GANG / Metzker x Yamina.

Augusztus 14-én érkezik ATLiens, Gemcamp, Maddow, Phlegmatic Dogs, Steve Aoki, Volac. Az elrow a hazai közönség közt is ismert és a világon elismert, látványos partysorozat sorozat, köszönhetően a legjobb elektronikus zenéknek és a hihetetlen elképzeléseknek, az őrületes performanszoknak és az izgalmas, szokatlan karaktereknek. A Sziget zárónapján a Ticketswap Party Aréna tehát az elrow-é és vendég lesz Amadeo Picone, Claptone, Florentia, James Cole és Solardo.