Váchartyáni baleset

Halálos baleset történt Váchartyán mellett

Helyi hírek

Halálos baleset történt a Váchartyánt és Váckisújfalut összekötő úton csütörtök délelőtt – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A balesettel összefüggésben a rendőrség büntetőeljárást is indított.

Egy személygépkocsi letért az útról és árokba csapódott, a járművet vezető férfi a helyszínen meghalt – írták. Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtök délután az MTI-nek elmondta: a férfi nem a saját autójával szenvedett halálos balesetet. A rendőrök vizsgálják, hogy a gépkocsi – amelynek eltűnését korábban jelezték a rendőrségnek – miként került a férfihoz.

Váchartyáni baleset
Árokba borult személyautó mellett helyszínelnek rendőrök a Váchartyánt és Váckisújfalut összekötő úton 2022. május 26-án. Az autó letért az útról és árokba csapódott, a járművet vezető férfi a helyszínen meghalt. A férfi nem a saját autójával szenvedett halálos balesetet. A rendőrök vizsgálják, hogy a gépkocsi – amelynek eltűnését korábban jelezték a rendőrségnek – miként került a férfihoz. A rendőrség jármű önkényes elvitele miatt büntetőeljárást indított ismeretlen tettes ellen. MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrség jármű önkényes elvitele miatt büntetőeljárást indított ismeretlen tettes ellen – tette hozzá a szóvivő.

A Lánchíd felújításánál már szerkezetkész állapotban vannak az aluljárók