Egy korábbi balesete miatt dobhatta el az életét az egykori villalakó

Bulvár

A 29 éves Bata Krisztián a ValóVilág6 egykori szereplőjének halála megrendítette az embereket.


Krisztián az osztrák Unterpremstätten településen egy vendégházban élt már három éve, és innen járt be dolgozni a néhány kilométerre lévő bútoráruházba. Halála reggelén is felöltözött és indulásra készen állt, de aznap történt valami. A Blikk információi szerint Krisztián öngyilkosságot követett el, tettének okát csak találgatják a helyiek.

Egy szomszéd éppen vitte a gyerekeket az iskolába, pont látta, amint Krisztián leugrott. Ő értesítette a rendőröket is, akik egy háztömbnyire vannak innen. A nyakába hurkolt egy sárga kötelet, úgy ugrott ki az első emeleti erkélyéről – sóhajt a neve elhallgatását kérő szomszéd.

Krisztián halálában a helyiek szerint szerepet játszhatott egy korábbi baleset is, ami még évekkel korábban Németországban történt. Erről Krisztián csak ritkán beszélt a helyieknek, de úgy tudják, hogy egy halálos kimenetelű autóbaleset okozója volt Krisztián, és cserbenhagyta az autó utasát. Krisztiánt nyomasztotta a teher felelőtlen tette és a várható következmények miatt is.

Megdöbbenve hallgattam, amikor mesélte, Németországban halálos balesetet okozott, de elhajtott a helyszínről. Nagyon nyomasztotta a döntés és hogy mi lesz a következménye. Rettegett a börtöntől Krisztián. Azt mondta, rengeteg felszólítást kapott már a bíróságtól. Talán aznap is kaphatott egyet.. – találgatott szomorúan a férfi. – Kevés embert avatott be ebbe a történetbe, de néha megeredt a nyelve. Olyankor mindig árnyék ült a mosolygós arcára. – közölte az egyik szomszéd.

A Rendőrség hivatalosan még nem erősítette meg a halálának pontos okát.

Amber Heard csődbe mehet, ha nem tudja kifizetni a büntetést