Disney ingyenes kép

A DISNEY+ streamingszolgáltató júniustól Magyarországon is elérhető lesz

Bulvár

A rajongók a mai naptól fogva egy exkluzív bevezető ajánlat keretében leadhatják a regisztrációjukat az éves Disney+ előfizetésre, Magyarországon. Az éves élőfizetés azt jelenti, hogy a rajongók 12 hónapnyi Disney+ szolgáltatást kapnak nyolc hónap áráért – a Disney+ bevezetésének napjától elérhető havi árakhoz képest.

Az előfizetők számára a Star Wars-hoz kapcsolódó sorozatok is elérhetőek lesznek majd, úgy, mint a “Boba Fett könyve” és “A mandalóri” Jon Favreau író-producertől, illetve a várva várt “Obi-Wan Kenobi” is. A Disney+ kínálatában szerepel a Marvel Studios “Holdlovag” című sorozata is, a főszerepben a Steven Grantet alakító Oscar Isaac-kel. A sorozat egy jámbor ajándékbolti alkalmazottról szól, aki emlékezetkiesésektől és egy másik élet emlékeitől szenved. Emellett az Oscar-díjra jelölt “Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája” című fantasy is elérhető lesz, amelyben olyan népszerű színészek szerepelnek, mint Simu Liu és Awkwafina.

Az előfizetők számára szintén hozzáférhető lesz a Disney és a Pixar által készített, Oscar-díjra jelölt “Luca”; a Walt Disney Animation Studios műtermeiből kikerült, Oscar-díjas, a rendkívüli Madrigal család történetét elbeszélő “Encanto”; valamint az Oscar-díjas “Szörnyella”, amelyben a legendás Szörnyella de Frászt Emma Stone alakítja.

Az általános szórakoztatás terén az előfizetők olyan tartalmakkal is találkozhatnak majd, mint például a rendkívül sikeres saját gyártású vígjátéksorozat, a “Gyilkos a házban”, a “Pam és Tommy” limitált sorozat, a “The Kardashians” és a “Királynők”.

Továbbá, az előfizetők olyan ikonikus sorozatok évadjait is megtekinthetik, mint “A Simpson család”, “A Grace klinika”, a “9-1-1”, vagy a “Feketék fehéren”. Mindezek mellett a National Geographic-tól a “Jeff Goldblum világa”, vagy akár az Oscar-díjas “Free Solo – Mászókötél nélkül” is elérhető lesz.

Döntött az UEFA, módosítja a Bajnokok Ligája lebonyolítását