Singh Viki

Singh Viki szakított a párjával

Bulvár

Singh Vikit 17 évesen a Megasztárban ismerhettük meg, ekkor indult el énekesi karrierje. Azóta olyan műsorokban is szerepelt, mint A Dal  vagy a  Sztárban Sztár  showműsor. A TV2 Édes élet című realityjában is látható volt.

Singh Viki a Facebook és az Instagram oldalán is bejelentette be, hogy Csepregi Tamással, akivel öt évig voltak együtt külön utakon folytatják tovább az életüket.

“5 csodálatos év után Tomival végül úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk tovább az életünket! Szeretetben, békében váltunk el, és megmaradunk egymás életében: barátként, családtagként

Szeretjük, tiszteljük egymást, és ez soha nem fog változni, döntésünk megfontolt volt, nem hirtelen haragból vagy bármilyen hirtelen okból döntöttünk így, ezért kérlek titeket, ne kezdjetek el kombinálni, hiszen se dráma, se ajtócsapkodás, sem harmadik fél nem volt!

Pontosan azért írom ki ezt a közleményt, hogy megelőzzem a felesleges mellébeszélést, találgatást és természetesen a bulvár híreszteléseket! Egész egyszerűen nem lenne méltó hozzánk! A mi kapcsolatunk sokkal több annál mint hogy ezt lássuk félreértelmezhető szalagcímeken!” – közölte az énekesnő

https://www.youtube.com/watch?v=s-o3cdDxA0U