A vasárnapi visszavágón is ingyen lehet megtekinteni a Szpari mérkőzését

Sport

Vasárnap rendezik az osztályozók visszavágóit. A Nyíregyháza Spartacus 17:30-tól Kisvárdán játszik a Veszprémmel, és mivel az első mérkőzés 0:0-ás eredménnyel zárult, minden a második meccsen dől el.

A szabályok szerint nem számít az idegenben lőtt gól, így döntetlen esetén 2×15 perces hosszabbítás következik, ha akkor sem dől el a párharc, akkor büntetőket lőnek a játékosok. Ha nyer a Szpari, akkor jövőre is az NB2-ben szerepelhet.

A klub bízik benne, hogy sokan buzdítják majd a csapatot a helyszínen ezért úgy döntöttek, hogy  a legutóbbi hazai meccshez hasonlóan ezúttal is ingyenes lesz a belépés a szurkolók számára.

Tiszteletjegyekre szükség van, azt érkezéskor a helyszínen, a pénztárban vehetik majd át a nézők. A nyíregyházi ultrák a vendégszektort (“C”) használhatják a mérkőzésen, míg a vendég drukkerek a “D” jellel ellátottban szurkolhatnak. Akik nem az ultrák között akarnak szurkolni, azok az “A” szektorokban foglalhatnak helyet. Ingyenes szurkolói busz a korábbi mérkőzésekhez hasonlóan most is indul a mérkőzésre a Városi Stadion parkolójából, vasárnap 15 óra 45 perctől. Regisztrálni nem kell, érkezési sorrendben lehet felszállni.