DVSC-Hannover

Legyőzte a Loki a Hannovert

Sport

A Kolozsvár elleni vereség után győzelemmel folytatta törökországi edzőmeccs-sorozatát a DVSC.

A klub beszámolója szerint jól kezdte a találkozót a Loki, de rendre kimaradtak a helyzeteink. A 27. percben egy középpályán elveszített labdával megindult a Hannover, Schaub pedig kihasználta a ziccert, 12 méterről a jobb alsóba lőtt (0-1). A gól után némi mezőnyfölénybe került a német csapat, de nagy helyzet nem volt, a szünetig nem esett több találat.

A második játékrész kiegyenlített játékkal kezdődött, a DVSC igyekezett kihozni a labdát és szükséges esetben visszatámadni. Az 59. percben aztán jött az egyenlítés, Szécsi Márk cselezett jól a jobb oldalon, visszagurítása után 14 méterről Christian Manrique lőtt a jobb sarokba (1-1). A 65. percben pedig már a vezetést is megszerezte a DVSC! Egy labdaszerzés után Dzsudzsák Balázs lépett meg, csinált egy higgadt cselt, majd közelről a kapuba továbbított (2-1).

Felkészülési mérkőzés.

DVSC-Hannover (német) 2-1 (0-1).

DVSC: Megyeri – Kusnyír, Dreskovic, Deslandes, Ferenczi – Manrique, Baráth P. – Szécsi, Dzsudzsák, Sós – Dorian Babunski. Cserék: Gróf, Erdélyi, Lagator, Bévárdi, Varga J., Dieye, Loncar, Bódi. Vezetőedző: Srdjan Blagojevic.

Hannover: Weinkauf – Celebi, Arrey-Mbi, Neumann, Muroya, Besuschkow, Ernst, Schaub, Foti, Weydandt, Teuchert. Cserék: Zieler, Köhn, Dehm, Krajnc, Lührs, Kunze, Leopold, Moustier, Kerk, Tresoldi, Momuluh. Vezetőedző: Stefan Leitl.

Gól: Manrique (59.), Dzsudzsák (65.), illetve Schaub (27.).

A mérkőzés itt nézhető vissza: