Integrációs sportnap szombaton a Margitszigeti Atlétikai Centrumban

Sport

Szombaton rendezik meg a Margitszigeti Atlétikai Centrumban Budapest integrációs sportnapját, melynek célja, hogy a sérült és fogyatékkal élő emberek sporttevékenységét bemutassák, a sportágakat pedig népszerűsítsék.

A főpolgármesteri hivatal pénteki közleménye szerint a 13 órakor kezdődő eseményt a Budapesti Sportszolgáltató Központ (BSK) szervezi, a részvétel ingyenes, minden érdeklődő regisztráció nélkül vehet rajta részt.

A 19 óráig tartó, “Láss minket és suhanj velünk!” címet viselő eseményen a vak labdarúgást és sakkot, a dartsot, az asztaliteniszt, a csörgőlabdát, a tandem biciklizést, a kerekesszékes kosárlabdát, a rögbit, a siket hokit, a karatét, a tekvondót, a dzsúdót, a krankinget, a spinninget, és a TRX-et is ki lehet majd próbálni a MAC futball- és streetballpályáján, a felújított futókörben, valamint az edzőteremben. Ezek mellett jógával, pilatesszel, alakformálással, gyermektornával, bizalomfutással, továbbá kézműves programmal készülnek a szervezők.

A program részeként 16 órától élménybeszámoló pódiumbeszélgetésre kerül sor Illés Fanni és Ekler Luca paralimpiai bajnokok részvételével.

MTI

Kép: illusztráció.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük