V. Nagy Nándor képzőművész alkotásaiból nyílik kiállítás a Tornyai-múzeumban

V. Nagy Nándor képzőművész alkotásaiból nyílik kiállítás a Tornyai-múzeumban

Az emberi psziché örök és örökkön változó vidékeire, az álmok és a mítoszok univerzumába kalauzolja a látogatókat a V. Nagy Nándor képzőművész munkáiból rendezett kiállítás anyaga, amely szombattól látható a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeumban – tájékoztatta a közgyűjtemény az MTI-t.

Szeged, Kakukkfészek, színház, kultura, Borovics Tamás

Szegedi művészekkel bővül a Rebecca szereplőgárdája

A Szegedi Nemzeti Színházhoz kötődő színművészek is fellépnek a Szegedi Szabadtéri Játékok készülő bemutatójában. Sylvester Lévay és Michael Kunze Rebecca című musicalének Béres Attila-rendezte, vadonatúj színrevitelében Barnák László, Borovics Tamás, Dobos Katalin és Gömöri Krisztián is színpadra áll a Dóm téren.

Hódmezővásárhely, Alföldi Galéria, hetvenéves, őszi tárlat, kiállítás, Hetven, kultura, művészet

Június közepétől várják az alkotásokat a jubileumi Vásárhelyi Őszi Tárlatra

Június közepétől várják az alkotásokat a jubileumi Vásárhelyi Őszi Tárlatra, Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő kortárs képzőművészeti seregszemléjére – közölte Nátyi Róbert művészettörténész szerdán Hódmezővásárhelyen.

Szeged, Szegedi Szimfonikus Zenekar, Ajándékkoncert, Szegedi Szabadtéri Játékok, Dóm tér, kultura, koncert, zenekar

Ajándékkoncert-jegyeket oszt a Szegedi Szabadtéri – mutatjuk, mikor

Június 21. 10 órától jelentkezhetnek a szegedi lakosok a Szegedi Szabadtéri Játékok és a Szegedi Szimfonikus Zenekar Ajándékkoncertjére szóló belépőkért a Fesztivál Jegyirodában. Az érdeklődők fejenként két, díjmentesen átvehető jegyet igényelhetnek a készlet erejéig.