Neumann Egyetem- Mercedes együttműködés

Innovatív módon támogatja a Mercedes-Benz a Neumann Egyetemet

A hallgatói életet fejlesztő és a járműmérnöki oktatást támogató megállapodást kötött a Neumann János Egyetem és a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. A kecskeméti székhelyű egyetem és a német járműipari szereplő a most megkötött megállapodásával a több mint egy évtizedre visszatekintő stratégiai együttműködését erősítette meg. 

Dubajban nyitott kirendeltséget a Neumann Egyetem

Dubajban nyitott kirendeltséget a Neumann Egyetem

Állandó képviselettel lesz jelen Magyarország leginnovatívabb egyeteme az Egyesült Arab Emirátusok legnépesebb és legfejlettebb emírségében Dubajban. A kirendeltség létrehozása illeszkedik a Neumann János Egyetem azon rövidtávú fejlesztési koncepciójába, amely szerint az általa elérni kívánt 5000 fős hallgatói létszámot legalább 20%-ban nemzetközi hallgatók toborzásával oldja meg. 

Együttműködési megállapodást kötött a Neumann János Egyetem és a Szentkirályi Magyarország Kft.

2024. május 3-án került sor a Neumann János Egyetem és a Szentkirályi Magyarország együttműködési megállapodásának ünnepélyes aláírására. Az együttműködési megállapodáson köszöntőt mondott Szemereyné Pataki Klaudia Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere, dr. habil. Fülöp Tamás rektor és Balogh Levente, a vállalatcsoport elnöke.

Neumann Klub előadás Balog Levente és mentoráltja Keserű Balázs

Balogh Levente és mentoráltja tartott előadást a Neumann Egyetemen

A Szentkirályi Magyarország alapító tulajdonosa Balogh Levente üzletember, televíziós személyiség, valamint mentoráltja Keserű Balázs volt a Neumann Klub vendége 2024. február 27-én a Neumann János Egyetemen. Keserű Balázs tavaly tavasszal nyerte meg “Az álommeló” című műsor első évadát, ezzel ő lett Balogh Levente elnöki asszisztense.

Kosztották az idei Wekerle-Díjakat

Kiosztották az idei Wekerle-Díjakat

Ünnepélyes keretek között adta át Matolcsy György jegybankelnök, a 2021-ben állami díjként újraalapított Wekerle Sándor Kárpát-medencei Gazdasági Díjakat. A Nagydíjat idén Lezsák Sándor az Országgyűlés alelnöke, az Innovációs Különdíjat Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára, Junior díját pedig Neszveda Gábor, az MNB Gazdaságtudományi ismeretterjesztési főosztályának vezetője vehette át.

Hajtástechnikai labor kiépítését támogatja a Power Belt Kft. a kecskeméti egyetemen

Hajtástechnikai és lineáris technikai labor kiépítését támogatja a budapesti székhelyű Power Belt Kft. a kecskeméti a Neumann János Egyetem (NJE), GAMF Műszaki és Informatikai Karának innovatív járművek és anyagok tanszékén – jelentették be hétfőn Kecskeméten.