Vízosztás kánikulában

Ásványvizet osztanak a nagyobb vasútállomásokon és a buszpályaudvarokon

A harmadfokú hőségriasztás ideje alatt a MÁV-Start naponta 10 és 17 óra között a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki vasútállomásokon, a Volánbusz pedig munkanapokon 12 és 14 óra között a Népliget autóbusz-állomáson és a megyeszékhelyek nagyobb forgalmú buszállomásain oszt ásványvizet az utasoknak a készlet erejéig – közölte a MÁV Zrt. kommunikációs igazgatósága szerdán, a […]

Vitézy Dávid nem hagyja annyiban: határidőre kérvényezni fogja a szavazatok újraszámlálását

A csütörtöki határidőig kezdeményezni fogják a vasárnapi főpolgármester-választáson leadott szavazatok újraszámlálását – közölte Vitézy Dávid, a voksoláson a második legtöbb szavazatott szerzett főpolgármester-jelölt kedden a Facebook-oldalán.

Karácsony Gergely főpolgármester

Megállapította a főpolgármester-választás eredményét az FVB

Megállapította a főpolgármester-választás eredményét a Fővárosi Választási Bizottság (FVB) hétfői ülésén. Karácsony Gergelyt a választók 371 466 szavazattal választották főpolgármesterré. Az FVB – négy igen szavazattal, kettő nem szavazat ellenében hozott – határozata nem jogerős, ellene jogszabálysértésre való hivatkozással három napon belül lehet fellebbezni.

Voks 24 - Vitézy Dávid leadta szavazatát

Vitézy Dávid: minden választás a demokrácia ünnepe

“Minden választás a demokrácia ünnepe, ezért minden budapestit arra biztatok, hogy éljen a szavazás lehetőségével, különösen, ha azt gondolja, hogy Budapesten változásra van szükség” – mondta Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt vasárnap Budapesten, miután leadta szavazatát az európai uniós és önkormányzati választásokon a XII. kerületben.