Zárjegy nélküli cigarettát, drogot és befektetési aranyat találtak a rendőrök egy férfinál Vecsésen

Zárjegy nélküli cigarettát, drogot és befektetési aranyat találtak a rendőrök egy férfinál Vecsésen

Rendőrség

Több millió forintnyi zárjegy nélküli cigarettát, befektetési aranyat és kábítószergyanús növényi anyagot találtak egy férfinál Vecsésen a rendőrök – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

A közlemény szerint egy, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársaival végrehajtott akcióban tetten értek egy 67 éves és egy 34 éves férfit, amikor hatmillió forintot érő, zárjegy nélküli cigaretta gazdát cserélt.

A 67 éves férfinál később házkutatást tartottak, ekkor kerültek elő a kábítószergyanús növényi anyagok, több mint 5 millió forint és arany lapkák, amelyek nagy valószínűséggel a repülőtér területéről juthatott bűnös úton hozzá.

A férfit a NAV jövedéki termékre elkövetett költségvetési csalás miatt vonja kérdőre, míg 34 éves társát a Monori Rendőrkapitányság munkatársai egyelőre kábítószer birtoklása vétségével gyanúsították meg – áll a közleményben.

(MTI)

Kezdőkép:  Pest vármegyei rendőrök és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai dolgoznak Vecsésen, ahol tetten értek egy 67 éves és egy 34 éves férfit, amikor a hat millió forintot érő, zárjegy nélküli cigaretta cserélt gazdát 2023. szeptember 20-án. A 67 éves férfinál később házkutatást tartottak, ekkor kerültek elő a kábítószergyanús növényi anyagok, cserepek, több mint 5 millió forint és az arany lapkák. MTI/Mihádák Zoltán