Buszon fogták el a négyszeresen körözött 36 éves férfit

Rendőrség

Rendőri kísérettel hagyta el a menetrendszerinti autóbusz utasterét az a 36 éves csobánkai férfi, aki ellen négy körözés volt érvényben.

A pomázi körzeti megbízottak 2022. szeptember 20-án kora reggel nem utazási célzattal érkeztek az egyik csobánkai megállóhoz. Információjuk szerint az utasok között jó eséllyel megtalálják H. Sándort, akinek neve mellett négy elfogatóparancs szerepelt.

A megállított autóbuszra pattanva rögvest kiszúrták a Csobánka felől Pomáz irányába tartó utasok között H. Sándort, akinek szeméből – az egyenruhásokat meglátva – nagy hirtelen még az álmosság is kiment 6 óra 10 perckor. Az ismert tartózkodási helyein eddig sikertelenül keresett férfit bilincselve ültették a szolgálati kocsiba, majd előállították.

H. Sándort duplán kereste a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt, illetve a Szentendrei Járábíróság segítségnyújtás elmulasztása elkövetése miatt. Ezeken túlmenően akadt elszámolnivalója a Szentendrei Rendőrkapitánysággal is egy szabálysértési ügye miatt.

H. Sándort átkísérték büntetés-végrehajtási intézetbe.