Kiskorú diákját molesztálta az informatika tanár egy Gödöllő környéki általános iskolában

Rendőrség

A Gödöllői Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki egyik kiskorú tanítványával létesített szexuális kapcsolatot.

A vádirat szerint a férfi informatika tanárként dolgozott egy Gödöllő környéki település általános iskolájában. A tizenkét év alatti sértett fiú az egyik tanítványa volt.

A férfi különböző, számítógépes játékoknál alkalmazható „trükkök” elárulásával a sértett bizalmába férkőzött. Elérte azt is, hogy a gyermek felment hozzá a lakásába azért, hogy számítógéppel együtt játszanak. Az elkövető magatartásával teljesen befolyása alá vonta a fiút.

A tanár először az iskolában, egy informatika óra előtt, az üres teremben csókolta szájon a sértettet. Ezt követően a tanítás előtt és után is hozzá rendszeresen feljáró gyermekkel szexuális viszonyt kezdett.

A férfi azt hazudta a gyermeknek, hogy van egy barátnője és nyugodtan cseveghet vele a közöttük lévő viszonyról. Ezzel a lehetőséggel a fiú élt is. Valójában azonban az állítólagos barátnő maga az elkövető volt. A sértettel való álneves csetelést is csak arra használta fel, hogy elhitesse a gyermekkel, hogy nincs semmi rossz a kapcsolatukban.

A Gödöllői Járási Ügyészség minősített szemérem elleni erőszak bűntette és megrontás bűntette miatt emelt vádat az elkövetővel szemben.

A Gödöllői Járási Ügyészség minősített szemérem elleni erőszak bűntette és megrontás bűntette miatt emelt vádat az elkövetővel szemben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük