10 pince lakatját törte fel, de végül ő került lakat alá

Rendőrség

A férfi egy éjszaka alatt 10 pincét tört fel, azonban a budapesti rendőrök elfogták. Az ügy iratait most adták át az ügyészségnek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága rendelt el nyomozást egy férfi ellen, aki 2021. április 12-én éjszaka egy XIV. kerületi társasház pincéjében 10 helyiséget tört fel. A pincékből kéziszerszámokat, lámpát, kerékpárt és italt lopott, de a társasház folyosójáról három pár cipőt is magával vitt.

A lopásokkal megalapozottan gyanúsítható G. Attilát a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói 2021. április 23-án elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök az 51 éves férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság elrendelt.

2021. július végén a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága a férfival szemben kisebb értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.​