Lopott autóval furikázva akart kibékülni élettársával

Rendőrség

Zöld kocsija hiányát jelentette be a tulajdonos 2021. július 14-én délután. Hévízgyörki munkahelyén hiába kereste a nyitott garázsban, indítókulcsával a zárban leállított autóját, valaki elvitte valahová. Néhány órával később a rendőrök már tudták, ki és hová, aznap estére visszaadták a járgányt és őrizetbe vették a gyanúsítottat.

A 21 éves aszódi férfi kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, elmondta, összeveszett élettársával a galgahévízi vasútállomáson, majd gyalog bolyongott, amikor meglátta a telephelyen parkoló nyitott kocsit. Az az ötlete támadt, hogy elviszi, megkeresi élettársát, kocsikáznak, miközben megbeszélik vitájukat. A lopott járművel megkereste párját, majd autókázni kezdtek, ám Bag környékén, egy földúton elakadt a gépkocsi. Kiszálltak, majd otthagyva a mozgásképtelen járművet hazamentek.

Az őrizetbe vett férfi ellen a két korábbi vagyon elleni bűncselekménye miatt folyamatban lévő büntetőeljárások mellé most egy harmadik társult.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az azóta letartóztatott 21 éves férfi ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük