Egy drogügylet lebonyolítása közben csaptak le a nyomozók

Rendőrség

A szadai díler épp egyik megrendelőjének szállította le a tiltott szert, amikor a zsaruk rajtaütöttek Veresegyházán, 2020. november 18-án délután.

A rendőrök a helyszínen a férfi kocsiját, később a lakását is átkutatták, melynek során nagy mennyiségű kábítószergyanús növényi származékot és fehér port, több tucat tablettát, a kábítószer csomagolásához és adagolásához szükséges mérleget, és tasakokat foglaltak le. S. György gyanúsítotti kihallgatása során azt vallotta, hogy egy ideje a kábítószer értékesítéséből befolyó összeggel egészíti ki a családi kasszát, bűnös tevékenységével közel kétmillió forintra tett szert.

A rendőrök – a nyomozás során felmerült információk alapján – további három embert állítottak elő, akik a bűncselekménnyel összefüggésbe hozhatók. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya a 32 éves B. Balázzsal, a 25 éves Cs. Viviennel és a 23 éves M. Zoltánnal szemben kábítószer birtoklása vétségének, míg a 29 éves S. Györggyel szemben – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük