Édesapjukat bántalmazták

Rendőrség
A Hosszúpályi Rendőrőrs járőrei elfogták a két testvért.

A Debreceni Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. László és B. Balázs ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. június 10-én 18 óra körüli időben az egyik sárándi családi ház előtt, az utcán két testvér vitatkozni kezdett az akkor hazaérkező édesapjukkal, mert hiába akarták elküldeni a boltba italért, ő nem ment. A 36 éves B. László a veszekedés közben ököllel megütötte az 54 éves sértettet, aki továbbra sem akart az üzletből italt hozni nekik. Ekkor a 24 éves B. Balázs is többször megütötte a férfit, majd a bántalmazást akkor hagyták abba, amikor a sértett az ütésektől megsérült és a földre került. Az esetről történt bejelentést követően a Hosszúpályi Rendőrőrs járőrei a helyszínre mentek, ahol a két férfit elfogták és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították. Az apát a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A nyomozók a sárándi lakosokat gyanúsítottként kihallgatták. A terheltek az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhetnek.