Zenés éjszakai fürdőzés, italo disco és vonósnégyeskoncert is lesz a Budapest BonBonon

Kultúra Party Zone

Zenés éjszakai fürdőzés a Rudasban, vonósnégyeskoncert a Szemlő-hegyi-barlangban, a Bókay-kertben és a Széchenyi fürdőben kertmozi, Újpesten pedig italo disco is várja az érdeklődőket a Budapest BonBon – kultúrfalatok #2 című programsorozaton péntektől vasárnapig a fővárosban.

A szervezők tájékoztatása szerint a Budapest BonBon célja közelebb hozni a kultúrát és a kerületek lakóit egymáshoz, valamint megismertetni a fővárosiakkal az otthonuktól távolabbi kerületeket és azok szépségeit, zegzugait.

Idén 23 különleges programon vehet részt a közönség. Pénteken egyebek mellett BittnerSweet Light szórakoztatja a közönséget a Semmi Extra és Egy Kis Kert vendéglőben, a Kontakt Coffee-ban Zahár Fanni fuvolaművész zenél, a Post Balaton fröccsteraszon a Noémo popformáció lép fel.

Szombaton a Rudas Gyógyfürdőben Bartha Márk Lohuma DJ adja a zenét. A Bókay-kert szabadtéri mozijában A kis kedvencek titkos élete című amerikai animációs filmet, vasárnap a Széchenyi Gyógyfürdőben a Yesterday című romantikus musicalt vetítik.

A Szemlő-hegyi-barlangban a Trio Passacaglia ad koncertet, a Dandár Gyógyfürdőben pedig az Ábáse jazz-funk zenét játszik.

A Budapest BonBon részletes programja az esemény Facebook-oldalán érhető el.

 

MTI

pixabay