Magánrendelő – kihez forduljunk egészségügyi probléma esetén?

Ország

Megbízható szolgáltatást nyújtó magánrendelő, elérhető közelségben, online időpontfoglalással? Igen! A Dokio segítségével végre hatékonyan beazonosíthatjuk és kezeltethetjük az adott egészségügyi problémát, ráadásul mindezt egy igényes és színvonalas magánrendelő keretei között.

Nehéz megtalálni a helyes utat

Az egészségügy komplex, sok esetben bonyolult és átláthatatlan rendszerében nem könnyű magabiztosan kiigazodni, majd megtalálni a megoldást a problémánkra. A tapasztalat azt mutatja, a magyar emberek kétkedve, bizonytalankodva tekintenek az egészségügy rendszerére – ezt a látásmódot szeretné megreformálni a Dokio csapata.

Tünetellenőrzés az otthonunkból

Könnyű félrediagnosztizálni magunkat, ha különféle megbízhatatlan internetes forrásból tájékozódunk. Tüneteink ellenőrzése a Dokióval hiteles, megbízható körülmények között történhet.  A Dokio ingyenes tünetellenőrzője egy komplex kérdőív segítségével 5 perc alatt segít beazonosítani a problémát, és megmutatja, melyik szakterületen érdemes orvoshoz fordulnunk. Ha már kezünkben a tünetellenőrző eredménye, a számunkra megfelelő magánrendelő kiválasztása után időpontot is foglalhatunk – mindezt otthonunk kényelméből. Igény szerint természetesen nem csak saját magunknak, hanem a családtagjainknak is foglalhatunk időpontot.

Kiváló renoméval rendelkező magánrendelők az endokrinológiától a szemészetig

A Dokio honlapján szakterületenként listázva 19 klinika több mint 450 szakorvosát találjuk meg, akik várják a páciensek jelentkezését. A repertoár valóban széles spektrumon mozog. A jelen pillanatban legkeresettebb szolgáltatások közé tartozik többek között a nőgyógyászat, a bőrgyógyászat és az urológia, de népszerűek az endokrinológiai vagy a gasztroenterológiai konzultációk is.  Ez természetesen csupán a jéghegy csúcsa, hiszen a Dokio.hu-n diagnosztikai időpontokat (például ultrahang, MR vagy CT) is foglalhatunk.

Felhasználóbarát és ügyfélközpontú – ez a Dokio!

A Dokio honlapja felhasználóbarát, és ingyenesen használható. Regisztráció az időpontfoglaláshoz és a tünetellenőrzéshez szükséges. Mind a tünetellenőrzés, mind az időpontfoglalás, illetve a tudástár áttekintése egyszerű, logikus lépéseket követ. Ha mégsem szeretnénk online böngészni, és lefoglalni magánorvosi időpontunkat, a Dokio telefonos ügyfélszolgálata is rendelkezésünkre áll a hét minden napján, reggel 8 és este 8 óra között a +36 1 374 3800 telefonszámon.