Novozánszki VV Fanni

Felismerte B. László nagypapája azt a kötelet, amin megtalálták VV Fanni vérét

Ország

Több korábbi vallomást is felolvastak a VV Fanni-ügy mai tárgyalásán, ahol bemutatták azt a kötelet is, amin megtalálták VV Fanni vérét.

A vallomások között volt B. László nagyapja vallomása is, aki jóravaló embernek írta le unokáját, akinél soha nem tapasztalt agressziót. A nagypapa felismerte azt a kötelet, amelyen a rendőrök megtalálták Fanni vérét, elmondása szerint az a vádlott családjáé volt – írja a Blikk.

B. László egyik ismerőse és korábbi üzlettársa vallomását is meghallgatták a tárgyaláson, amiből kiderült, hogy B. László egymillió forintot kért kölcsön tőle aznap, amikor Fanni eltűnt. Ő azonban nemet mondott neki, mert megbízhatatlan, nagyotmondó embernek ismerte meg B. Lászlót. Azt azonban ő is megerősítette, soha nem látta agresszívnek B. Lászlót.

Fanni 2017. november 20-án nyomtalanul eltűnt, holttestét azóta sem találják. Megölésével B. Lászlót vádolja az ügyészség, aki a legutóbbi tárgyalás után azt nyilatkozta, csak palira vették, nem ő ölte meg Fannit. Ennek ellenére a legtöbb bizonyíték ellene szól, köztük az a véres kötél is, amit az autójában találtak meg.