Horváth Gréta

Látványosan lefogyott Horváth Gréta

Ország

Horváth Grétát megviselte a válás: látványosan lefogyott, ő maga sem tudja, hány kiló olvadt le róla.

Gréta május végéig nem hajlandó mérlegre állni, de abban biztos, legalább tíz kiló már biztosan lement, amely egyrészt egy nemrég megkapott, elsőre ijesztőnek tűnő orvosi diagnózisnak köszönhető, másrészt a stressznek, amelyet a szakítása okozott – írja a Blikk.

Horváth Grétát év elején hagyta el férje, Meggyes Dávid, akiről hamar ki is derült, Stana Alexandra táncossal jött össze. A szakítás mellett betegsége is hatással volt súlyára, kiderült ugyanis, hogy cukorbeteg.

Bármilyen diétát alkalmaztam, csak gyarapodott a súlyom, nagyon durván vizesedtem, reggel hányingerem volt, szédültem, rendszeresen rosszul voltam az étkezések után. Végül nem bírtam tovább, elmentem orvoshoz, majd egy endokrinológusnál kötöttem ki. Ő megállapította, hogy inzulinrezisztens vagyok, ami igazából egy cukorbetegség

– nyilatkozta a lapnak Gréta, aki azt sem tagadja, a stressz is hozzájárult a fogyásához. Diagnózisa óta azonban nemcsak a lelkére, a testi egészségére is oda kell figyelni. Nem eszik sem szénhidrátot, sem cukrot és grammra ki kell számolnia, mikor mennyit ehet.