Tóth Gabi

Tóth Gabi dallal üzen az őt kritizálóknak

Ország

Tóth Gabi új dallal debütál ma. A dal üzenet minden olyan embernek, aki bántja őt.

Erről közösségi oldalán írt az énekesnő. Tóth Gabi új dalát az a gyűlölet cunami ihlette, amit az utóbbi hónapokban kapott az emberektől.  Már előre látja, hogy mennyi beszólást kap majd azoktól, akik nem fogják értékelni az új dal üzenetét.

“Szeretni jöttem”

Holnap végre Ti is és mindenki megnézheti, meghallgathatja az új dalom. A Duna TV, Jónak lenni jó című műsorában fogom először elénekelni, majd a videoklip is megjelenik.

Remélem, utat talál az emberek lelkéhez, ebben a nehéz, járvány sújtotta helyzetben, ami ugyanakkor mégis egy felemelő időszak. Advent negyedik vasárnapja lesz, meggyújtjuk a szeretet gyertyáját. Persze, lesz olyan, és ez így van rendjén, akinek nem tetszik majd a dal, nem értékeli az üzenetét. Attól tartok , néhány újságíró, influenszer már készül, tollal a kezében. Máig nem értem persze az indíttatásukat, mi bánthatja őket vajon egy zenei alkotásban, egy egyszerű dalban? Már szinte látom magam előtt a hangzatos szalagcímeket, a rám aggatott jelzőket, minősítéseket.

A magyarkodom a legkevesebb, gyanítom, lesz most más is

– írja Gabi, aki posztjában felhívja a figyelmet arra, hogy ő úgy gondolja, a szeretet sokkal erősebb a gyűlöletnél, hidat képez és átölel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés