Oscar-díj

Ismét Jimmy Kimmel lesz az Oscar házigazdája

Kultúra

Az Emmy®-díjas Late Night Show házigazdája és producere, Jimmy Kimmel visszatér, hogy negyedszer is házigazdaként vezesse a Oscar-díjátadót, míg az Emmy-jelölt Molly McNearney a második egymást követő évben tér vissza a műsor producereként. 

A hírt az Amerikai Filmakadémia vezérigazgatója, Bill Kramer, és az Akadémia elnöke, Janet Yang jelentette be a mai napon, november 15-én, Los Angelesben. 

“Nagyon örülünk, hogy Jimmy visszatér a műsorvezetőként, Molly pedig a díjátadó producereként. A filmek iránti szeretetüket és elkötelezettségüket fogják tolmácsolni egy dinamikus és szórakoztató Oscar-show létrehozásával a hazai és nemzetközi közönségünk számára” – fogalmazott Kramer és Yang. “Nagyon hálásak vagyunk Jimmynek, Mollynak és csapataiknak az elképesztő kreativitásukért és együttműködésükért.”

 “Mindig arról álmodtam, hogy pontosan négyszer vezessem az Oscart” – tette hozzá némi iróniával a humoráról jól ismert showman, Jimmy Kimmel.

A 96. Oscar-díjátadót élőben fogja közvetíteni az amerikai ABC csatorna és világszerte több helyen közvetítik majd.  Az eseményt 2024. március 10-én vasárnap rendezik meg.

– Vida Virág –