EKF – Az együttműködés lehetőségeiről egyeztetnek a településekkel

Kultúra

Az Európa Kulturális Főváros (EKF) program szakemberei a programhoz már csatlakozott vagy csatlakozni kívánó települések polgármestereit, intézményeinek képviselőit és az érdeklődőket várják egy május végén induló fórumsorozatra.

A hét települést érintő, június végéig tartó rendezvénysorozat résztvevői egyebek mellett a kulturális programok támogatásával kapcsolatos kérdésekre kaphatnak választ – közölték az EKF szervezői az MTI-vel. A fórumon szó lesz egyebek mellett az EKF program által szervezett képzésekről, a 2023-as évre való felkészülést segítő mentoráció lehetőségéről és a civil szervezetek számára nyújtható segítségről.

Előadások hangzanak el pályázati lehetőségekről, a közösségépítéssel kapcsolatban, kiscsoportos konzultáció során pedig egyebek mellett az EKF-hez való csatlakozás lehetőségeiről tájékoztatják majd az érdeklődőket.

Nagyvázsonyban május 28-án, Balatonbogláron június 2-án, Zánkán június 10-én, Városlődön június 11-én, Zamárdiban június 16-án, Bakonynánán június 18-án, Balatonkenesén június 29-én, Keszthelyen június 30-án rendezik meg a fórumot.

 

MTI