Makettkiállítás és verseny Miskolcon, a Kocsonyafesztivál alatt

Kultúra

Tisztelt kicsik én nagyok!

A Miskolci Makettezők Egyesülete sok szeretettel várja Önt és kedves családját 2016. január 30-31-én, az immáron 5. alkalommal megrendezésre kerülő makettkiállítás és versenyre. A rendezvény Miskolcon a Fráter György Katolikus Gimnázium épületében lesz.

A kiállítás mellett számos programot kínálunk látogatóinknak. Látványmakettezés, börze, tanácsadás, bemutatók és még sorolhatnánk.  Felnőtt, junior és gyermek kategóriákra bontva nevezési díj nélkül mutathatja, versenyeztetheti alkotását bárki, akit érdekel ez a szép és kreatív hobby.

Részletes ismertetést itt találhatnak: http://makettsuli.com/ Vagy a Facbook-on: https://m.facebook.com/Makettfesztiv%C3%A1l-Miskolc-338541126243901/

Hogy a kísérőknek se legyen unalmas, a  város ilyenkor tele van látnivalóval, koncertekkel, vásározókkal, hiszen január 28-31. között Miskolc város egyik leghíresebb rendezvénye a Kocsonya farsang is ekkor lesz. Nem utolsó sorban a környékbeli kirándulási, kikapcsolódási lehetősségek végeláthatatlan sorát kínálja.

 

Makettcsoda Téglásról: ALIEN – The DERELICT Ship