DEAC futás Ádinért

Lefutották, továbbra is lehet kilométereket vásárolni a debreceni Ádin gyógyulásáért

Helyi hírek
Sikerrel teljesítette a DEAC összes egysége a 18. UltraBalaton távját. Szombat délelőtt mindenki rendben befutott Balatonfüreden a 211 kilométeres tókerülő viadalon. A DE-dolgozókból álló két duó és a négyes csapat jótékonysági céllal vágott neki a távnak, Kneifel Ádin gyógyulásáért.

A 4 for DEAC nevű négyfős egység (Feczku Dóra, Gulyás-Dobos Mónika, Sólyom Kamilla, Szabó-Berki Csilla, valamint Kaposi Ádám kerékpáros kísérő) kicsit több mint 23 óra, a DEAC TerePáros (Mayerné Tóth Judit, Korpás István, valamint Lovas Zsolt kerékpáros kísérő) 27,5 óra, míg a SpeeDEAC (Sárkány Szilvia, Török-Tőzsér Judit, valamint Vetési Viktória kerékpáros kísérő) 24,5 óra alatt tette meg a távot. Utóbbi duó ezzel az eredménnyel kategóriájában (női páros) a nagyszerű 8. helyet szerezte meg.

DEAC futás Ádinért

A megtett 633 kilométert a DEAC sportolói “eladják”. Kilométereket venni továbbra is lehet az Együtt Ádin Kezét Fogva Alapítvány bankszámlaszámára utalva (10403428-50527076-84681003). Egy kilométer – minimum – 1300 forint. A jelige – és az utalás közleménye egyben – “DEAC-kilométerek Ádinért”.

A klub tagjai mellett több egyetemi dolgozó is teljesítette a 211 kilométeres balatoni kört. Körtvélyessyné Molnár Klaudia az Oktatási Főigazgatóság, Orosz-Csatári Tímea, Takács Evelin és Vizler Vanda a Rektori-Kancellári Kabinet Rektori Hivatala, míg Zsoldos Róbert a Jogi Igazgatóság munkatársaként például egy közös, összesen 12 fős csapatban futotta le a távot.

Fotók: NN UltraBalaton és magánarchívum

Ádin gyógykezelése horror összegbe kerül, de családja nem adja fel:

https://debreceninap.hu/helyi/2024/02/25/genetikai-betegsegben-szenved-adin-egy-haromeves-debreceni-kisfiu-13-milliard-forintra-van-szuksege-a-genterapiahoz/