Változik a közlekedési rend a Segner téren, több tucat járat lesz érintett

Helyi hírek

A Segner tér Nyugati utca és Pesti utca közötti szakaszán aszfaltozási munkákat végeznek. A munkák ideje alatt, 2023. október 08-án, vasárnap 06:00 és 18:00 óra között a 3-as, 5-ös és 5A trolibuszok, valamint 10, 10A, 10Y, 11, 12, 17, 22, 22Y, 24, 24Y, 25, 125, 25Y, 125Y, 33, 34A, 35A, 35YA, 36A, 42, 46, 46E, 46EY, 46H, 49, 49H, 52E és a 146-os autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.

TROLIBUSZ KÖZLEKEDÉS

2023. október 08-án, vasárnap 06:00 és 18:00 óra között a 3-as, 5-ös és az 5A jelzésű trolibuszok végállomása ideiglenesen a Nagyállomáson lesz.

3-AS TROLIBUSZ

Terelőútvonal a Köztemető, főkapu/Kassai út irányába:
Nagyállomás – Erzsébet utca – Külsővásár tér – Széchenyi utca – 
eredeti útvonal

3-as trolibuszok a Segner tér érintése nélkül közlekednek. A trolibuszok a Nagyállomásról, a 10-es autóbusz felszállóhelyéről indulnak, a terelőútvonalon a MÁV-rendelő és a Mentőállomás megállóhelyeken állnak meg.

Terelőútvonal a Nagyállomás irányába:
Eredeti útvonal – Széchenyi utca – Antall József utca – Erzsébet utca – Nagyállomás

3-as trolibusz a Mechwart András Szki. és a Segner tér megállók érintése nélkül közlekedik. A trolibusz a terelőútvonalon a Tisza István utca, Antall József utca, MÁV-rendelő és Nagyállomás (46-os autóbusz leszállóhely) megállóhelyeken áll meg.

TÉRKÉP

5, 5A JELZÉSŰ TROLIBUSZOK

Terelőútvonal a Köztemető, főkapu/Kassai út irányába:
Nagyállomás – Wesselényi utca
 – eredeti útvonal

Az 5-ös és az 5A trolibuszok a Segner tér, Mechwart András Szki., Mentőállomás, MÁV-rendelő és a Nagyállomás (trolibusz megálló) megállóhelyek érintése nélkül közlekednek.
A trolibuszok a Nagyállomásról a 10-es autóbusz felszállóhelyéről indulnak.

Terelőútvonal a Nagyállomás irányába:
Eredeti útvonal – Wesselényi utca – Nagyállomás

Az 5-ös és az 5A trolibuszok a Nagyállomás (külső megállóhely Erzsébet utca felé), MÁV-rendelő, Mentőállomás, Mechwart András Szki. és a Segner tér megállók érintése nélkül közlekednek. A trolibuszok a Nagyállomásra, a 47-es autóbuszok leszállítóhelyére érkeznek.

TÉRKÉP

AUTÓBUSZKÖZLEKEDÉS

2023. október 08-án, vasárnap 06:00 és 18:00 óra között a 10,10A,10Y, 11, 12, 17, 22,22Y, 24,24Y, 25,125, 25Y,125Y, 33, 34A, 35A, 35YA, 36A, 42, 46,46E,46EY,46H, 49,49H, 52E és a 146-os autóbuszok terelőútvonalon közlekednek. A munkák ideje alatt a 11, 17, 33, 34A, 35A, 35YA, 36A, 49 és 49H autóbuszok ideiglenes végállomása a Vincellér utca lesz.

10, 10Y-OS AUTÓBUSZOK:

Rugó utca/Doberdó utca irányába közlekedő 10,10A és 10Y-os autóbuszok az eredeti útvonalon közlekednek.

Terelőútvonal a Nagyállomás irányába:
Eredeti útvonal – Hatvan utca – Tisza István utca – Antall József utca – Erzsébet utca – Nagyállomás

A járatok a Hatvan utca (Segner tér felé), Segner tér, Mechwart András Szki. és a Mentőállomás megállók érintése nélkül közlekednek. A 10-es és a 10Y-os autóbuszok a terelőútvonalon a Hatvan utca (Széchenyi utca felé), Tisza István utca és az Antall József utca megállókban állnak meg.

TÉRKÉP

11-ES AUTÓBUSZ

Terelőútvonal a Borzán Gáspár utca irányába:
Vincellér utca – István út – Széchenyi utca – Nyugati utca – Hatvan utca – Nagy Imre utca – Mester utca – 
eredeti útvonal

11-es járat a Segner tér és a Vendég utca megállók érintése nélkül közlekedik. Az autóbusz a terelőútvonalon a Vincellér utca, Tócóskert tér, Kadosa utca, Földi János utca, Kürtös utca, Mechwart András Szki., Segner tér (külső megállóhely, józsai járatok megállóhelye) és a Hatvan utca megállóhelyeken áll meg.

Terelőútvonal a Vincellér utca irányába:
Eredeti útvonal – Pesti utca – Kishegyesi út – István út – Vincellér utca

11-es autóbusz a Segner tér érintése nélkül közlekedik. A járat a terelőútvonalon a Sesztina utca, Gyolcsos utca, Tőzsér utca, István út, Tócóskert tér és a Vincellér utca megállókban végez utascserét.

TÉRKÉP

12-ES AUTÓBUSZ

Vincellér utca irányába közlekedő 12-es autóbuszok az eredeti útvonalon közlekednek.

Terelőútvonal a Klinikai Központ Auguszta irányába:
Eredeti útvonal – Kishegyesi út – István út – Széchenyi utca – Nyugati utca – Hatvan utca – Nagy Imre utca- Csemete utca – eredeti útvonal

12-es járat a Kishegyesi út és a Vendég utca megállóhelyek érintése nélkül közlekedik. Az autóbusz a terelőútvonalon a Sesztina utca, Gyolcsos utca, Tőzsér utca, Kadosa utca, Földi János utca, Kürtös utca, Mechwart András Szki., Segner tér (külső megállóhely, józsai járatok megállóhelye) és a Hatvan utca megállóhelyeken áll meg.

TÉRKÉP

17-ES AUTÓBUSZ

Terelőútvonal Ondód irányába:
Vincellér utca – István út – Kishegyesi út – 
eredeti útvonal

17-es autóbusz a Segner tér érintése nélkül közlekedik. A járat a terelőútvonalon a Vincellér utca, Tócóskert tér, István út, Tőzsér utca és az Erőss Lajos utca megállóhelyeken áll meg.

Terelőútvonal a Vincellér utca irányába:
Eredeti útvonal – Kishegyesi út – István út – Vincellér utca

17-es járat a Kishegyesi út és Segner tér megállók érintése nélkül közlekedik. Az autóbusz a terelőútvonalon a Sesztina utca, Gyolcsos utca, Tőzsér utca, István út, Tócóskert tér és a Vincellér utca megállókban végez utascserét.

TÉRKÉP

22, 22Y-OS AUTÓBUSZOK

A járatok terelőútvonala:
Eredeti útvonal – István út – Széchenyi utca – Nyugati utca – Hatvan utca – Nagy Imre utca – Mester utca – Böszörményi út – tovább az eredeti útvonalon, majd – Hunyadi János utca – Mester utca – Pesti utca – Kishegyesi út – eredeti útvonal

Kimaradó megállóhelyek: István út, Tőzsér utca, Erőss Lajos utca, Kishegyesi út, Pesti utca, Jókai utca, Hatvan utca (Segner tér felé), Hatvan utca 57.

A járatok a terelőútvonalon az alábbi megállóhelyeken állnak meg: Kadosa utca, Földi János utca, Kürtös utca, Mechwart András Szki., Segner tér (külső megállóhely, józsai járatok megállóhelye), Hatvan utca, Mester utca, Pesti utca

TÉRKÉP

24, 24Y-OS AUTÓBUSZOK

Terelőútvonal az Egyetem/Klinikai Központ Auguszta irányába:
Eredeti útvonal – Kishegyesi út – István út – Széchenyi utca – Nyugati utca – Hatvan utca – eredeti útvonal

A járatok a Kishegyesi út és a Segner tér megállóhelyek érintése nélkül közlekednek. Az autóbuszok a terelőútvonalon a Sesztina utca, Gyolcsos utca, Tőzsér utca, Kadosa utca, Földi János utca, Kürtös utca, Mechwart András Szki. és a Segner tér (külső megállóhely, józsai járatok megállóhelye) megállóhelyeken áll meg.

TÉRKÉP

25, 125, 25Y, 125Y-OS AUTÓBUSZOK

Terelőútvonal a Veres Péter utca irányába:
Eredeti útvonal – Kishegyesi út – István út – Széchenyi utca – eredeti útvonal

Az autóbuszok a Kishegyesi út és a Segner tér megállóhelyeket nem érintik. A járatok a terelőútvonalon a Sesztina utca, Gyolcsos utca, Tőzsér utca, Kadosa utca, Földi János utca és a Kürtös utca megállókban állnak meg.

Terelőútvonal a Vincellér utca irányába:
Eredeti útvonal – Széchenyi utca – István út – Kishegyesi út – eredeti útvonal

A járatok a Segner tér érintése nélkül közlekednek. Az autóbuszok a terelőútvonalon a Kürtös utca, Földi János utca, István út, Tőzsér utca és az Erőss Lajos utca megállóhelyeken állnak meg.

TÉRKÉP

33-AS AUTÓBUSZ

Terelőútvonal Nagymacs irányába:
Vincellér utca – István út – Széchenyi utca – Nyugati utca – Hatvan utca – 
eredeti útvonal

Az autóbusz a Segner tér megálló érintése nélkül közlekedik. A járat a terelőútvonalon a Vincellér utca, Tócóskert tér, Kadosa utca, Földi János utca, Kürtös utca, Mechwart András Szki. és a Segner tér (külső megállóhely, józsai járatok megállóhelye) megállóhelyeken áll meg.

Terelőútvonal a Vincellér utca irányába:
Eredeti útvonal – Hatvan utca – Tisza István utca – Széchenyi utca – István út – Vincellér utca

A járat a Hatvan utca és a Segner tér megállók érintése nélkül közlekedik. Az autóbusz a terelőútvonalon a Hatvan utca (Széchenyi utca felé), Széchenyi utca, Helyközi autóbusz-állomás, Kürtös utca, Földi János utca, István út, Tócóskert tér és a Vincellér utca megállóhelyeken végez utascserét.

TÉRKÉP

A 34A, 35A, 35YA ÉS A 36A JELZÉSŰ AUTÓBUSZOK

Terelőútvonal Józsa irányába:
Vincellér utca – István út – Széchenyi utca – Nyugati utca – Hatvan utca – Nagy Imre utca – Mester utca – Böszörményi út
 – eredeti útvonal

Az autóbuszok a Segner tér és a Pesti utca megállók érintése nélkül közlekednek. A járatok a terelőútvonalon a Vincellér utca, Tócóskert tér, Kadosa utca, Földi János utca, Kürtös utca, Mechwart András Szki., Segner tér (külső megállóhely), Hatvan utca és Mester utca megállóhelyeken állnak meg.

Terelőútvonal a Vincellér utca irányába:
Eredeti útvonal – Pesti utca – Kishegyesi út – István út – Vincellér utca

A járatok a Segner tér érintése nélkül közlekednek. Az autóbuszok a terelőútvonalon a Sesztina utca, Gyolcsos utca, Tőzsér utca, István út, Tócóskert tér és a Vincellér utca megállókban állnak meg.

TÉRKÉP

42-ES AUTÓBUSZ

Terelőútvonal a Nyugati Ipari Park irányába:
Eredeti útvonal – Nyugati utca – Hatvan utca – Nagy Imre utca – Mester utca – Bartók Béla út – eredeti útvonal

42-es autóbusz a terelőútvonalon a Hatvan utca és a Mester utca megállóhelyeken áll meg.

Terelőútvonal a Nagyállomás irányába:
Eredeti útvonal – Bartók Béla út – Nagy Imre utca – Tisza István utca – eredeti útvonal

42-es járat a Pesti utca, Segner tér és a Helyközi autóbusz-állomás megállók érintése nélkül közlekedik. Az autóbusz a terelés során a Vendég utca, Nagy Imre utca és a Hatvan utca megállóhelyek érintésével közlekedik.

TÉRKÉP

46, 46E, 46EY ÉS 46H JELZÉSŰ AUTÓBUSZOK

Terelőútvonal az Inter Tan-Ker Zrt./Határ út irányába:
Eredeti útvonal – Külsővásár tér – Széchenyi utca – István út – Kishegyesi út – eredeti útvonal

A járatok a Mechwart András Szki. és a Segner tér megállóhelyek érintése nélkül közlekednek. Az autóbuszok a terelőútvonalon a Kürtös utca, Földi János utca, István út, Tőzsér utca és az Erőss Lajos utca megállókban végeznek utascserét.

Terelőútvonal a Nagyállomás felé:
Eredeti útvonal – Kishegyesi út – István út – Széchenyi utca – Külsővásár tér – eredeti útvonal

Az autóbuszok a Kishegyesi út és a Segner tér megállók érintése nélkül közlekednek. A járatok a terelőútvonalon a Sesztina utca, Gyolcsos utca, Tőzsér utca, Kadosa utca, Földi János utca és a Kürtös utca megállókban állnak meg.

TÉRKÉP

49, 49H JELZÉSŰ AUTÓBUSZOK

A 49-es autóbusz terelőútvonala a Déli Ipari Park irányába:
Vincellér utca – István út – Széchenyi utca
 – eredeti útvonal

49-es járat a Segner tér érintése nélkül közlekedik. Az autóbusz a terelőútvonalon a Vincellér utca, Tócóskert tér, Kadosa utca, Földi János utca és a Kürtös utca megállóhelyeken végez utascserét.

A 49H jelzésű autóbusz terelőútvonal a Vincellér utca felé:
Eredeti útvonal – Széchenyi utca – István út – Vincellér utca

A 49H jelzésű autóbusz a Segner tér érintése nélkül közlekedik. A járat a terelőútvonalon a Kürtös utca, Földi János utca, István út, Tócóskert tér és a Vincellér utca megállókban áll meg.

TÉRKÉP

52E JELZÉSŰ AUTÓBUSZ

Terelőútvonal a Kollégiumok irányába:
Eredeti útvonal – Nyugati utca – Hatvan utca – Nagy Imre utca – Mester utca – Böszörményi út – eredeti útvonal

Az 52E jelzésű autóbusz a terelőútvonalon a Hatvan utca és a Mester utca megállókban áll meg.

TÉRKÉP

146-OS AUTÓBUSZ

A járat terelőútvonala:
Eredeti útvonal – Külsővásár tér – Széchenyi utca – István út – tovább az eredeti útvonalon, majd – Kishegyesi út – István út – Széchenyi utca – Külsővásár tér – eredeti útvonal

Kimaradó megállóhelyek: Mechwart András Szki., Segner tér (külső megálló), Kishegyesi út, Segner tér (Nagyállomás felé)

Az autóbusz a terelőútvonalon az alábbi megállóhelyeken áll meg: Kürtös utca (István út felé), Földi János utca (István út felé), Sesztina utca (Széchenyi utca felé), Gyolcsos utca (Széchenyi utca felé), Tőzsér utca (Széchenyi utca felé), Kadosa utca, Földi János utca (Külsővásár tér felé), Kürtös utca (Külsővásár tér felé)

TÉRKÉP

– DKV –