Hétfőn kezdődik a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó

Helyi hírek

Több mint 100 ország részvételével hétfő este kezdődik Közép-Európa legnagyobb fenntarthatósági eseménye, a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó – közölte az MTI-vel pénteken a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) export növeléséért felelős helyettes államtitkára.

Joó István az esemény lebonyolításáért felelős kormánybiztosként közleményében kifejtette: a Planet Budapest 2021 arra a kérdésre keresi a választ, hogyan lehet a bolygót megőrizni a következő generációknak. A rendezvény margóján, november 30-tól látogatható Szakkiállításon több mint 180 környezetipari kiállító mutatja be fejlesztéseit, a nagyközönségnek szóló programok pedig az egész család számára izgalmas és érdekes látnivalót kínálnak – tette hozzá.

A Planet Budapest 2021 mindenki számára ingyenesen látogatható előzetes regisztrációt követően, amelyre az esemény hivatalos honlapján (https://planetbudapest.hu/) van lehetőség. A közlemény szerint a látogatók egészségének védelme érdekében minden szükséges intézkedést meghoztak, a rendezvény területére a belépés csak védettségi igazolvánnyal lehetséges.

Az érdeklődőket arra kérik, hogy a helyszín megközelítésekor vegyék igénybe a Budapest több pontjáról induló, ingyenesen használható elektromos buszokat, a vidékről utazók pedig váltsák meg félárú jegyeiket a MÁV és a Volán járataira.

További információ  az esemény honlapján érhető el.

Fotó: A Pécsi Tudományegyetem is ott lesz a Planet Budapesten!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük