Forgalomkorlátozás

Lezárások lesznek keddtől Budapesten az Európai Szuperkupa meccs miatt

Helyi hírek Ország

Forgalomkorlátozásokra kell számítani keddtől péntekig Budapest V., VII., VIII. és XIV. kerületében az Európai Szuperkupa csütörtöki labdarúgó-mérkőzés miatt – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.

A tájékoztatás szerint kedd délután 5 órától szakaszosan és időszakosan lezárják az V. kerületi Apáczai Csere János utcát a Deák Ferenc utca és a Régi posta utca között.

Szerda délelőtt 11 órától ugyancsak szakaszosan és időszakosan lezárják a VII. kerületi Dob utcát az Erzsébet körút és a Hársfa utca között, a Hársfa utcát a Wesselényi utca és a Király utca között, valamint a Király utcát az Eötvös utca és az Erzsébet körút között.

Lezárják továbbá csütörtökön délután 5 órától éjfélig a Dózsa György utat a Kerepesi út és a Thököly út között, a Stefánia utat a Hungária körút és a Thököly út között, valamint az Istvánmezei út, a Szabó József utca, a Cserei utca, az Egressy út, a Gizella utca, a Cházár András utca egy-egy szakaszát, a Verseny utcát, az Ifjúság útját, az Ilka utcát és a Jobbágy utcát.

Emellett az V., a VII., a VIII. és a XIV. kerületben számos helyen tilos lesz megállni keddtől péntekig.