Bódi Sylvi szexi

Bódi Sylvi a koronavírusról: már épp elég ferdeszemű él az országunkban

Helyi hírek Ország

Kissé egyszerűen látja a helyzetet. Megszólalt a koronavírus-helyzettel kapcsolatban Bódi Sylvi, aki épp Mikronéziában szeli szörfdeszkájával a Csendes-óceán habjait.

A debreceni születésű celeb Insta-posztja miatt kapott hideget-meleget, ezért finomítania kellett rajta. Első felindulásából ezt sikerült közölnie:

Sziasztok! Mi a helyzet otthon koronavírus ügyben? Ugye továbbra sincs fertőzött nálunk?! Gondolom Oroszország példáját követvén Magyarország is lezárta már a kínai turisták előtt a határt?! Legalábbis nagyon remélem… Ha anno a migránsokat is sikerült (eleinte nagyjából, aztán tényleg) nem beengedni, akkor remélem a kormány most is bölcsen jár el és megteszi a megfelelő óvintézkedéseket. Cukik a kis ferdeszemű kínaiak meg minden, de pont elegen élnek már az országunkban amúgy is, szóval bocsi, de köszi, nem kérünk belőlük többet. Itt Mikronéziában szerencsére nincsen regisztrált eset, s reméljük ez így is marad… Mindenestre Mikronézia már közel 2 hete nem fogad repülőket (Jegyzem meg jól is teszik.) olyan országokból, ahol regisztráltak koronavírus fertőzéses esetet. Így most pl. az ausztrálok sem tudnak ideutazni, pedig onnan sok szörfös járt előszeretettel ide. Már csak két helyről lehet Mikronéziába utazni: Guamból és Hawaiiról. Mondhat bármit a ‘mainstream’ média…nekem van egy olyan érzésem, hogy sajnos minden erőfeszítés ellenére sem Kínában, sem globálisan nincs kordában tartva a járvány. Bízom benne – bár ez még egy picit odébb van – hogy a hazautazásom innen a világvégéről nem lesz túl körülményes. Semmiképp sem szeretnék karanténba kerülni. Az eredeti jegyem egy kínai légitársasággal lenne Hongkongon keresztül, de hogy én arra nem megyek az is biztos. (Bódi Sylvi, Mikronézia, 2020.02.12.)

BS_poszt

Fotó: 444

Bódi a sok negatív komment hatására később törölte a migránsozós-ferdeszeműzős sorokat, és ezzel a szöveggel tette közzé újra gondolatait a koronavírusrról:

Na akkor nekifutok még egyszer, talán így jobban át fog menni a lényeg.

Mi a helyzet otthon koronavírus ügyben? Ugye továbbra sincs fertőzött nálunk?! Gondolom Oroszország példáját követvén Magyarország is lezárta már a kínai turisták előtt a határt…?! Legalábbis nagyon remélem, mert ebben a bizonytalan helyzetben talán ez lenne a legbiztonságosabb… Itt Mikronéziában szerencsére nincsen regisztrált eset, s reméljük ez így is marad… Mindenesetre Mikronézia már közel 2 hete nem fogad repülőket (jegyzem meg, jól is teszik) olyan országokból, ahol regisztráltak koronavírus fertőzéses esetet. Így most pl. az ausztrálok sem tudnak ideutazni, pedig onnan sok szörfös járt előszeretettel ide. Már csak két helyről lehet Mikronéziába utazni: Guamból és Hawaiiról. Mondhat bármit a ‘mainstream’ média… nekem van egy olyan érzésem, hogy sajnos minden erőfeszítés ellenére sem Kínában, sem globálisan nincs kordában tartva a járvány… Bízom benne, – bár ez még egy picit odébb van – hogy a hazautazásom innen a világvégéről nem lesz túl körülményes. Semmiképp sem szeretnék karanténba kerülni… Az eredeti jegyem egy kínai légitársasággal lenne Hongkongon keresztül, de hogy én arra nem megyek az is biztos…

Később Sylvi egy kommentben is sajnálatát fejezte ki első megfogalmazása miatt, és azt írta:

Senkit nem akartam bántani.

Hozzátette:

Sajnos nagyon sokan félreértették a mondandóm lényegét, pedig nem bántásból írtam…Valóban fogalmazhattam volna jobban. Ezért is javítottam, mert a lényeg részemről abban volt, hogy annak szurkolok, hogy ne jusson el a fertőzés Magyarországra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.