Budapesti Corvinus Egyetem

Alumnikkal tért vissza a Corvinus legnagyobb állásbörzéje

Egyetem

A Corvinus Career & Business Festival három év szünet után tért vissza az Egyetem falai közé. A kétnapos expón több ezer diákunk mellett volt hallgatóink is részt vettek.

Megújult az állásbörze idén nemcsak a jelenlegi hallgatóknak és munkáltatóknak szólt, hanem külön programmal is fogadta az egyetem a volt diákjait, köztük álláskeresőket és kiállító cégek alumni képviselőit egyaránt.

Az Alumni és Karrier csapat, erre az alkalomra készített Corvinus Alumni jelvénnyel köszöntötte és teremtett kapcsolatot, akik a két nap során több kiállító cég képviseletében voltak jelen az eseményen.

Az április 25-26-án megrendezett karrierbörzén az alumnik lelkesen meséltek karrierútjukról és élményeikről, valamint büszkén viselték badge-üket, ami miatt az állásbörze egyedülálló és izgalmas volt a korábbi és jelenlegi hallgatóinknak, valamint a kiállítóknak is.

A három év szünet után visszatérő Corvinus Career & Business Festivalon több mint 30 vállalati kiállító 200-nál is több állásajánlatot kínált a résztvevőknek.