Nemzeti Közszolgálati Egyetem

Nyílt napot tart a Nemzeti Közszolgálati Egyetem

Egyetem

Nyílt napot tart a Nemzeti Közszolgálati Egyetem pénteken, hogy bemutassa az ott működő karok egyedi képzési kínálatát, valamint oktatóit, kutatóit, szakkollégiumait és a hallgatói életet – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény az MTI-t.

Azt írták, november 25-én az érdeklődők az államtudományi és nemzetközi tanulmányok, a hadtudományi és honvédtisztképző, a rendészettudományi és a víztudományi kar, valamint a katasztrófavédelmi intézet képzéseivel ismerkedhetnek meg.

A résztvevők hasznos információkat gyűjthetnek a felvételi követelményekről, a rendészeti fizikai és pszichikai alkalmassági vizsgálatról, az ösztöndíjakról, az Erasmus-programokról, továbbá a hallgatói életről, a nemzetközi lehetőségekről és az előttük álló karrierlehetőségekről.

A program rektori köszöntővel és a kari dékánok bemutatkozásával kezdődik. A standoknál a szakkollégiumok munkáját és a sportolási lehetőségeket ismerhetik meg a továbbtanulás előtt álló diákok, akik találkozhatnak hallgatókkal is.

Az érdeklődők mindemellett végigjárhatják Budapest egyik legszebb és legkorszerűbb egyetemi központját, a Ludovika campust. Megtekinthetik az oktatási központot, a történelmi emlékhellyé nyilvánított Ludovika főépületét, a Ludovika Huszár Lovardát és a kollégiumokat is – írták.