Győzike

“Győzike, Győzike, fideszes g*cike” – így szidták a debreceni drukkerek Gáspár Győzőt

Bulvár

Most derült ki, mennyire eldurvult a vasárnapi Ferencváros–Debrecen NB I-es labdarúgó-mérkőzés.

Nemcsak a pályán zajlottak az események az élvonalbeli rangadón a Groupama Arénában, ahol több mint 12 ezer ember gyűlt össze, hanem a VIP-páholynál is, ahol a debreceni drukkerek azonnal kiszúrták Gáspár Győzőt és családját. A Blikk egyik informátora elmesélte, ő nem messze ült Győzőéktől, így mindent jól hallott. Egyre többen és egyre hangosabban szidták az Orbán Viktorhoz hű Győzikét a mérkőzés alatt, volt idő, amikor hangosabb volt a debreceni drukkerek hangja, mint a hazai táboré.

Mocskos cigány, büdös cigány, fideszes cigány

– zendítettek rá a DVSC drukkolói, majd ezzel folytatták:

Győzike, Győzike, fideszes g*cike.

A lap úgy tudja, 450 fős volt a debreceni tábor, akiknek a figyelmét fel is hívta a Groupama Aréna hangosbeszélője, hogy sportszerűen szurkoljanak, de hiába, a kemény mag nem hagyta abba. Egy szurkoló szerint szürreális volt a jelenet és nagyon sokan kellemetlenül érezték magukat, nem csak Győzőék, hanem mindazok, akik a környéken ültek. Volt, aki szólt is a debreceni drukkereknek, de hiába, nem változott semmi. Hamarosan a biztonságiak is közbeléptek.

 Így még soha nem aláztak meg. Én szurkolni mentem, nem kiabálni. A pályán nincs gyűlölet.

Ezt már Gáspár Győző nyilatkozta a lapnak. A családapa szomorúságát tovább tetézi, hogy a lányainak is át kellett élnie az attrocitást.

Fotó: Facebook/Gáspár Győző