Tóth Vera

Tóth Vera aludni sem tud, annyira fáj neki, amit Tóth Gabival tesznek

Bulvár

Nem ez az első alkalom, hogy Tóth Vera húga védelmére kel. Arra kért mindenkit, hagyják békén Gabit, mert már aludni sem tudnak.

Az egész családot felzaklatta az a gyűlöletcunami, ami azután szabadult Tóth Gabira, hogy kiderült, összejött a Fricska Táncegyüttes tagjával és elválik férjétől, Krausz Gábortól. Az élet furcsasága, hogy miközben Gabi válik sztárséf férjétől, Vera épp most ment férjhez egy szintén ismert séfhez, Pauli Zoltánhoz, mézesheteiket azonban beárnyékolják a közelmúlt eseményei.

A Megasztár első szériájának győztese – bevallása szerint – már aludni sem tud. Mindenkit arra kér, ne bántsák többet a húgát – írja a Blikk.

Ha kiutálkoztátok magatokat, tényleg hagyjátok abba, mert ez már nagyon rossz. Nem tudunk aludni sem

– kérte a Tények plusz kamerái előtt Tóth Vera, aki azt is elmondta, ő sem alszik, annyira fáj már a gyomra attól, hogy így bántják Tóth Gabit és új szerelmét. Vera szerint ami nem megy, azt nem kell erőltetni, jobb a válás, mint az, ha két egymást nem szerető, egymásból kiábrándult ember együtt marad, és ez akkor is igaz, ha van gyerekük is.

Szerinte Tóth Gabi is kezd már elfáradni, de ezt leszámítva jól van, állja a sarat, mert megszokta már, hogy bármit is tesz, kereszttűzbe kerül. A nézőket viszont arra kérte, próbálják meg megérteni őt.

Közel 75 millió forintos hitele van Tóth Gabinak