Valkusz Milán

Valkusz Milán összeomlott

Bulvár

Nincs jól lelkileg a ValMar énekese, aki a kisesés szélére került a Sztárban Sztár múlt vasárnapi adásában Trap kapitánnyal együtt.

A nézők szavazatai alapján Valkusz Milán jutott tovább, amit szerinte nem érdemelt meg. A ValMar énekese teljesen összeomlott, a páholyban elsírta magát, aztán pedig olyat tette, amire a műsor eddigi történetében még nem volt példa: megkérte Till Attilát, hadd adja át a helyét Trap kapitánynak. A műsorvezető azonban elmondta neki, ez nem lehetséges.

Valkusz a Borsnak őszintén mesélt arról, milyen érzések kavarognak benne.

Nem vagyok jól, tényleg

– kezdte a lapnak Valkusz Milán, aki érzései alapján hozta meg a döntést, hogy felajánlja a helyét Trap kapitánynak. Nem mártírkodásról és nem önsajnálatról van szó, egyszerűen tudta, hogy nem ő az, akinek tovább kellett volna jutnia.

Egyszerűen tudtam, amikor álltunk ketten, hogy hát itt nem a Tibi jut tovább, akkor nem tudom, mi történik, mert az lehetetlen… Tibinek ráadásul most nem is lehet fellépni, ezt kevesen tudják! Hát a beatbox miatt teljesen szét ment a szíve. A hasfala

– mondta a ValMar énekese, aki úgy vélte, az a korrekt, ha megkérdezi, van-e lehetőség arra, hogy ne ő jusson tovább kettejük közül. Így érezte helyesnek és így nyugodtabban is tud aludni.