Lagzi Lajcsi

Kórházban tölti bevonulása előtti utolsó napjait Galambos Lajos

Bulvár

Lagzi Lajcsi bármikor megkaphatja a behívóját, hiszen halasztási kérelmét elutasították.

Hogy pontosan mikor kell börtönbe mennie, azt senki sem tudja, de a zenész elmondta, be fogja tartani a rá vonatkozó törvényt. Nincs is nagyon más választása, hiszen még ha fellebbez is, meg kell kezdeni a 3 év 6 hónapos börtönbüntetését.

A Bors kíváncsi volt, mivel tölti az “utolsó napjait” Galambos Lajos, akinek az egészségi állapotát nagyon megviselte az elmúlt időszak. Így talán nem is annyira meglepő, hogy a lap megkeresésekor is kórházban volt.

Túl részletesen nem szeretnék most erről beszélni, annyit azonban elmondhatok, hogy ez egy újabb vizsgálat, ami a jelenlegi egészségi állapotomat monitorozza, illetve egy terheléses vizsgálat, ami megmutatja, mennyit bírok most, és mennyit fogok bírni a közeljövőben

– nyilatkozta Galambos Lajos, aki azt is elárulta, hogy ennek a vizsgálatnak az eredménye sok mindent befolyásolhat. Hogy pontosan mit, azt viszont nem mondta el.

Lagzi Lajcsit a padlóra tette a per és az elmúlt közel 8 év számos meghurcolása és megpróbáltatása, ezért nemrég arról döntött, visszaadja állami kitüntetéseit is. Kiáll az ártatlansága mellett és nagyon bízik abban, hogy egyszer majd mindenki más is úgy ítéli meg, méltó lesz díjai viselésére.