Judy

Judy: “soha nem kerültem ilyen méltatlan helyzetbe”

Bulvár

A Groovehouse énekesnője megszólalt botrányba fulladt fellépésük kapcsán, ahol azt állították róla, hogy részeg.

Mezőkövesden lépett volna színpadra az együttes a múlt hétvégén. Fellépésük nem valósult meg, a tulaj szerint azért, mert Judy ittas volt, ezt pedig bele is kiabálta egy mikrofonba a nagyközönség előtt. A jelenlévők szerint azonban szó sem volt erről, a tulaj szította a tüzet.

A Groovehouse zenekar nevében az együttes jogi képviselője ügyvédi felszólító levelet küldött a tulajdonosnak, aki közzétette nyílt bocsánatkérő levelét – írja a Blikk. Ebben a tulajdonos elnézést kért, amiért ittasnak/részegnek nevezte Judyt.

Rosszul ítéltem meg a helyzetet, de közel 45 percig vártunk mi és a közönség is, hogy színpadra lépjenek, így kialakult közöttünk egy kisebb vita, amelynek következtében nem a megfelelő módon kezelte egyikünk sem a szituációt, ezáltal alakult ki konfliktus közöttünk, így olyan kijelentéseket tettem az este folyamán, amik nem voltak helyesek, és amiket sajnálok

– írja többek között nyílt levelében a szórakozóhely tulajdonosa, aki azt is elmondta, másnap tisztázták a helyzetet.

Örülök, hogy az igazság utat tört magának és lezárult az ügy. A huszonöt éves pályafutásom alatt soha nem kerültem ilyen méltatlan helyzetbe. Nem tagadom, megviseltek az igaztalan vádak

– nyilatkozta Judy, aki innentől kezdve már nem szeretne ezzel az üggyel foglalkozni, a koncertjeikre és a Sztárban Sztáros szereplésére koncentrál.