Caramel

Elhagyja Budapestet Caramel és családja

Bulvár

Az énekes és felesége úgy döntöttek, otthagyják imádott belvárosi lakásukat és vidékre költöznek egy családi házba.

Bár Caramel és családja nagyon szeretnek Budapest belvárosában élni, most mégis a nyugodtabb környezet mellett döntöttek. A Blikk vette észre, hogy erről Caramel felesége, Szilágyi Szilvi beszélt közösségi oldalán Insta-sztorijában. Szilvi elárulta, nagyon váratlanul jött a költözés. Júniusban kezdik a felújítást, úgy tervezik, iskolakezdésre már be is tudnak költözni. Hogy pontosan hol lesz az új otthonuk, azt nem árulta el, csak annyit, hogy a Budapesthez közeli agglomerációban.

Mivel nagyon megszerették a mostani belvárosi lakásukat, így nem fogják eladni, inkább csak kiadják valakinek. Szilvi azt is elárulta, hogy imád a belvárosban lakni, és ez a költözés ellenére soha nem is fog megváltozni, de a családi ház is nagyon megtetszett nekik.

A férjem találta ezt a házat, csak spontán nézelődött. Elmentünk megnézni, és mindketten ugyanazt éreztük! Amikor beléptünk, teljesen elfogott minket ez a megmagyarázhatatlan érzés, amikor azt érzed, hogy otthon vagy

– mondta követői kérdéseire Caramel felesége, aki szerint igaz lehet a mondás, hogy a jó dolgok sokszor váratlanul érkeznek. Ennek ellenére nagyon fél a költözéstől és attól, hogy milyen lesz az agglomerációban élni.

Ide költözik az énekes és családja:

Caramel és családja új otthona.jpg