Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián: “Hazug vagy Delhusa!”

Bulvár

Nem csitulnak a kedélyek Zámbó Jimmy körül. Ezúttal Delhusa Gjon mondott valamit az énekesről, amiről Zámbó Krisztián állítja: hazugság.

Delhusa Gjon nemrég azt mesélte, Zámbó Jimmy nem sokkal tragikus halála előtt bízta meg őt további lemezei kiadásával. Állítása szerint a Király decemberben, a halála előtt pár nappal meglátogatta, hogy előleget kérjen a később kiadandó albumokra – írja a Bors. Delhusa pedig rögtön igent mondott neki.

Gyakorlatilag ez már úgy majdnem szilveszterkor volt, és kérdeztem is, hogy mi ilyen sürgős? Azt mondta: hát új autó és új merdzsó, és amúgy is valami Berninek lakást kell venni. Neki azonnal szüksége van egy nagyobb összegre. Megörültem neki, hogy jó, akkor a Delhusa Records lesz Jimmy következő lemezkiadója

– idézte fel a több mint két évtizeddel ezelőtt történt eseményeket az énekes egy riportban, amire Zámbó Krisztián keményen reagált a Facebookon.

Hazug vagy, Delhusa!!! És tudod jól, hogy én tudom!!!

– írta a riport alatti kommentjében Zámbó Krisztián, aki később azt is megírta, szerinte Delhusa Gjon “egy hazug ember volt és az is marad és még gyáva is!”

Azóta Zámbó Jimmy nagyobbik fia közösségi oldalán egy élő videóban is mesélt édesapjáról és azokról, akik hazudnak róla. Közöttük megemlítette Delhusa Gjon és Pataky Attila nevét is. Delhusa Gjonról elmondta, amikor megtudta, hogy az énekes azt állítja, édesapja milyen horribilis összegekkel tartozik neki, felhívta őt, álláspontja azonban nem változott, továbbra is hazugnak tartja őt és ezt videójában is megerősítette.