Kulcsár Edina és G.w.M

Kulcsár Edina: “mindketten utoljára házasodunk”

Bulvár

A volt szépségkirálynő és rapper párja esküvőjükre készülnek. Elárulták, hogyan képzelik el a nagy napot és a további jövőjüket.

Kulcsár Edina a Story magazinnak mesélte el, hogy már a genderparty sem volt túl szolid, ahol kiderült, első közös gyermekük egy kislány lesz. Azon közel százan vettek részt, az esküvőjükre pedig több száz embert várnak majd.

Úgy vagyunk vele, hogy adjuk meg a módját, mert ő először, és mindketten utoljára házasodunk. Hisszük, hogy a végállomásai vagyunk egymásnak, és hogy ez a szerelem örökké fog tartani

– mondta Kulcsár Edina, szavait a Nők Lapja írta meg. Szerinte a közös gyermekük lesz a kapocs a mozaikcsaládjukban, és egyben a gyógyír is azokra a napokra, amikor a többi gyermekük épp nem velük van. Edina azt is elárulta, szeretné, ha az egész család együtt élne a jövőben. Egy nagy, közös birtok az, amire ő és G.w.M is vágyik.

Egy igazi “hacienda”, ahol a szüleinkkel, a testvéreinkkel, a mamáinkkal mindnyájan együtt élhetünk. Olyan rohanó világot élünk, nem kéthetente akarom látni a szeretteimet. Szeretnék nap mint nap összefutni velük a kertben

– mesélte Edina. G.w.M pedig azt is elárulta, az ingatlan már meg is van a “haciendához”, már csak hozzá kell kezdeniük az építkezéshez.