Kárász Róbert

A köztévé miatt hagyta ott az ATV-t Kárász Róbert

Bulvár

2017-től egészen idén novemberig volt az ATV népszerű műsorvezetője Kárász Róbert, aki váratlanul a távozás mellett döntött.

Akkor azt mondta, nem tudja összeegyeztetni az alapítványnál végzett munkáját a műsorvezetéssel. A Blikk azonban most megtudta, hogy a népszerű tévés az MTVA egyik új igazgatójaként segíti a továbbiakban a közmédia csatornáinak munkáját.

Ugyan hivatalosan ilyen titulus egyelőre nincs, a magyar közmédia kreatív vezetője lesz. A kereskedelmi médiában eltöltött tapasztalatai miatt keresték meg őt, hiszen több mint húsz évet dolgozott az RTL-nél, a TV2-nél és az ATV-nél

– mondta el a lapnak egy informátor, aki szerint a döntésnél persze számított Kárász jótékonysági munkája is. Novemberi távozása óta nem sok hírt adott magáról a tévés, ami az ismerőse szerint nem véletlen: a közmédia egyik leendő vezető beosztású embereként ugyanis jobban oda kell figyelnie, miről posztol.

Kárász Róbert utoljára egy héttel ezelőtt osztott meg tartalmat közösségi oldalán, azt írta, határozatlan időre elköszön a közösségi médiától.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kárász Róbert (@karaszrobert) által megosztott bejegyzés