Herczeg Zoltán

Letartóztatták Herczeg Zoltánt

Bulvár

Az egyik legismertebb magyar divattervezőnél kábítószergyanús anyagot találtak, előzetes letartóztatásba került.

A Magyar Hang úgy tudja, október 21-én pénteken történt a rajtaütés, letartóztatását pedig 23-án vasárnap rendelték el, mert jelentős mennyiségű kábítószer-gyanús anyagot találtak az otthonában. A portál szerint a hatóság kiterjedt nyomozást folytat, mert felmerült az is, hogy a divattervező nem pusztán fogyasztotta a kábítószert, kereskedett is vele.

A Blikk megkereste a rendőrséget is az ügy kapcsán, akik arról tájékoztattak, hogy két férfit is elfogtak október 21-én Budapesten, mindkettejüket őrizetbe vették, egyiküket pedig letartóztatásba helyezték. A rendőrség közleménye szerint “az egyiküknél összesen körülbelül 100 gramm növényi törmeléket – az elsődleges adatok szerint marihuánát- és 16 gramm kokaingyanús port, a másiknál összesen körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port – elsődleges adatok szerint kokaint – találtak”.

A kábítószergyanús anyagokat vizsgálják, emellett a BRFK kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt eljárást is folytat. Mindkét férfit őrizetbe vették, egyiküket a bíróság letartóztatásba helyezte.