Berki Mazsi

Ő Berki Mazsi üzlettársa

Bulvár

Nagy Olivér egy baráti társaságban ismerte meg Berki Krisztiánt, akivel közös üzletet terveztek. Ezt most Mazsival váltja valóra a fiatal férfi, aki azt is elmondta, milyen volt Berki valójában.

A férfi Berkivel és Mazsival közösen akart egy gyerekruhákat- és kiegészítőket árusító vállalkozásba kezdeni, már zajlottak az előkészületek, amikor Berki Krisztián hirtelen elhunyt.

Amikor meghallottam a hírt, nem is akartam elhinni, pedig több közös ismerősünk is megerősítette. Aztán felhívott a felesége, Mazsi, és akkor tudatosult bennem, hogy elveszítettem a barátomat… Letaglózott a halála, de rögtön arra gondoltam, hogy kötelességem segíteni a feleségét és a kislányát

– nyilatkozta a Blikknek Nagy Olivér, aki szerint Berki Krisztán nem olyan volt, mint ahogyan azt sokan gondolták. A médiában mutatott arcával ellentétben, melegszívű, mély érzésű embernek ismerte meg, akivel a közös munkájuk során nagyon közel kerültek egymáshoz, gyakorlatilag a pótapjának tartja és nagyon hiányzik neki.

Berki Krisztián halála után ketten maradtak a projektre Mazsival.

Mazsival az évek során jó viszonyt alakítottunk ki, és ez a közös munkában is hasznos. Úgy fogalmaznék, hogy ketten visszük tovább Krisztián örökségét, az üzletet, amit ketten álmodtunk meg

– mondta Olivér, aki azt is elárulta, hamarosan termékkínálatuk kiegészülhet a Mazsi által tervezett gyerekruhákkal és játékokkal is.