10 millió forintot tüntetett el Frabato a sztármágus, most másodfokon is elítélte emiatt a bíróság

Bulvár

Több mint 10 évvel ezelőtt egy hölgy tízmillió forintot adott át Frabatonak a sztármágusnak befektetési céllal írta meg a Blikk.


A hölgynek a férfi azt ígérte, hogy tízmillió forintját „megpörgeti”, s rövid időn belül többet kap vissza, ugyanis egy új brókercégbe fektetné a pénzt, de a nő évek múlva sem jutott hozzá a pénzéhez.

„2008-ban mentem el először ahhoz a férfihoz, akinek ma már a nevét sem akarom kimondani. A következő években pár alkalommal jártam nála, ekkoriban zajlott a válásom, és elmondtam neki, hogy nagyobb összeghez jutok. Azt mondta, ismerőseivel brókercéget akarnak létrehozni, „megpörgeti a pénzt”, a haszon garantált, nem járhatok rosszul. Azzal szédített, hogy fél-egy év alatt 25-30 százalékot kamatozik a pénzem, folyamatos tájékoztatást ad a befektetésről, és persze bármikor kiszállhatok” – emlékezett vissza a történtekre Viktória.

Mikor letelt az idő a hölgy többször is kereste a férfit, aki elzárkózott előle és mindig talált kifogást miért nem tud vele találkozni. Később a nő próbálta személyesen felkeresni, de nem jutott előrébb, sőt még őt jelentette fel Frabato zaklatásért. A férfi később tagadta, hogy bármilyen összeget átvett volna a hölgytől.

A hölgy bíróságra vitte az ügyet és előbb első- majd másodfokon is pert nyert Frabato ellen. A mágust a bíróság csalás miatt egy év felfüggesztett börtönre, valamint 300 ezer forintos pénzbüntetésre ítélte.

“Nem volt pénzem ügyvédre, a beadványokat saját magam írtam kézzel, míg ő neves ügyvédet kért fel, de az igazságszolgáltatásban nem kellett csalódnom, hálás vagyok az ügyészségnek és a bíróságnak, hogy hittek nekem… Ma már pontosan tudom, hogy nem lett volna szabad megbíznom benne. Tömérdek kifogás, hitegetés és hazugság után még engem jelentett fel zaklatásért… Gerinctelen, jellemtelen parazita az ilyen. Hiába döntött a bíróság, új eljárásban tudom csak elérni, hogy a pénzemet visszafizesse. Biztos vagyok benne, hogy nem csak engem károsított meg, csak sokan nem mernek megszólalni” – sóhajtott a nő.

https://pestinap.hu/orszag/2022/06/13/jelentos-aremelest-szeretnenek-az-iskolai-etkeztetesben-resztvevo-cegek/

Fotó: Facebook/frabatoosimagus