Ítéletet hirdettek Johnny Depp és a volt felesége Amber Heard becsületsértési perében

Bulvár

Megszületett az ítélet a Virginia állambeli, fairfaxi bíróságon Johnny Depp és Amber Heard becsületsértési perében. – írta meg az Euronews.

Johnny Depp a volt feleségét becsületsértés miatt perelte egy 2018-as véleménycikk miatt, ami megtörte a karrierjét és emiatt szerepektől esett el Hollywoodban. Amber Heard  rágalmazásért és fizikai bántalmazásért perelte A Karib-tenger kalózai sztárját.

Az ügyben végül három napos tanácskozás után szerdán született ítélet. A bíróság kimondta, hogy mindketten bűnösek rágalmazásért, emiatt mindkettőjüknek fizetnie kell a másiknak. Johnny Deppnek 15 millió dollár kártérítést ítélt meg a bíróság, míg Ambernak csak 2 millió dollárt.

Az ítélet után láthatóan Johnny volt az elégedettebb, aki nem tudott az ítélethirdetésnél jelen lenni, mert éppen Nagy-Britanniában tartózkodott.

“Az esküdtszék visszaadta az életem. Igazán leköteleződtem” – hangsúlyozta. “A legjobb még előttünk áll, egy új fejezet nyílik végre” – közölte a sztár, hozzátéve egy latin szállóigét: “Veritas numquam perit”, az igazság sosem vész el.

Amber ellenben csalódott az ítéletben, és fontolgatja, hogy megtámadja az ítéletet.

“A csalódottság, amit ma érzek, szavakkal nem kifejezhető. Mélyen megrendültem, hogy a rengeteg bizonyíték még mindig nem volt elég ahhoz, hogy felérjen az aránytalanul nagy erőhöz, befolyáshoz és a volt férjem hatalmához.”

A hathetes tárgyalás alatt a tanúvallomások a rövid házasság számos drámai részletét tárták fel. Heard azt vallotta, hogy Depp legalább tucatszor bántalmazta fizikailag vagy szexuálisan. Depp viszont azt mondta, hogy soha nem ütötte meg, volt felesége találta ki a bántalmazási vádakat, és éppen ő volt az, aki többször is rátámadt.

Bill Gates szerint a következő világjárvány akár bioterrorizmus miatt is kirobbanhat